A Sote I-es vannak 1 ágyas vagy VIP (fieztős) szobák szülésnél?
Figyelt kérdés
Mivel nagyon gyatra méhszájjal vagyok terhes :( (29 hetes), úgy néz ki koraszülött lesz a baba és a Sote 1-en van a legjobb koraszülött intenzív. Horror sztorikat hallottam erről a kórházról és reménykedem, hátha kicsit kényelmesebbé tudom tenni az ott létet. Köszönöm a válaszokat!2012. jan. 27. 23:43
1/4 anonim válasza:
Szülésnél csak 1 ágyas szobák vannak, vajúdónak vagy szülőszobának hívják.
De te gondolom a gyermekágyi kórtermeket kérdezed, hogy abból van-e 1ágyas. Na ezt nem tudom.
Az emeleten a PIC mellett vannak szobák, oda kerülnek a császáros anyukák is. A földszinten vannak a normál kórtermek, komplikációmentes szülésnél oda kerülnek az anyukák és a babák.
Én is féltem nagyon a bent töltött napoktól, de szerintem jobb, ha van kivel beszélgetned és főleg első szülésnél jól jöhet valaki segítsége is. Egy magánszobában elég magányos lehetsz ám, főleg ha a babád sem lesz ott veled. Oké, oda valószínűleg bemehetnek látogatók is, na de akkor sem lesz ott mindig veled valaki.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi! És mennyibe kerülnek? Kitől lehet róluk érdeklődni?
2012. jan. 31. 20:21
4/4 anonim válasza:
Nem tudom aktuális-e még. Vannak fizetős szobák, gondolom a kórházi irodán meg tudják mondani, mennyiért veheted ki. Viszont! Mindegy fizetős vagy sem, se így se úgy nem járnak majd a nyakadra! Ha első baba, jobb a 4 ágyasba menni, ott tudnak a szobatársak is segíteni. A magán szobában egyedül lennél, segítség nélkül. Én a helyedben átgondolnám!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!