Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki van bent a szülésnél?

Ki van bent a szülésnél?

Figyelt kérdés
A kórházi "stáb"-ra gondolok, nem a hozzátartozókra.
2012. jan. 26. 21:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Normál szülésnél: szülést levezető orvos és szülésznő (jó esetben). Nekem ez utóbbi nem volt, mert "nem ért rá bejönni".
2012. jan. 26. 21:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Doktornő-vagy doktor aki levezeti a szülést,meg egy nővér. :)
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
szülésznő-doki-csecsemős
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
nálam első sorban szülésznő volt meg a doki úgy 10 percre a fél órás szülés alatt.(a tolófajásóktól számítva)
2012. jan. 26. 21:09
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. jan. 26. 21:11
 6/15 anonim ***** válasza:

javarészt a szülésznő volt bent, időközönként a doki, ahogy közeledett a vég akkor egyre sűrűbben

de a mellettem lévő helyiségben lévő lányhoz néha a szülésznő ment az is csak azért hogy veszekedjen, mert úgy ordított a csaj mintha nyúzták volna, az ügyeletes doki csak akkor nézett rá mikor tényleg nagyon muszáj volt

2012. jan. 26. 21:15
 7/15 anonim ***** válasza:
A doki egyszer megvizsgált, késöbb bukot repesztett, és a tolofájásoknál jött vissza. 12 orát vajudtam és 1óra volt a kitolási szakasz. A szülésznö szinte végig velem volt, de azért ö is eltunt néha egy kis idöre.
2012. jan. 26. 21:19
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a fent említetteken kívül (szülésznő, doki, csecsemős/ök/) volt még 15 medikus is. :)
2012. jan. 26. 21:19
 9/15 anonim ***** válasza:

Szülésznő,orvos,s néha a végén a csecsemős.

(Kútvölgyi)

2012. jan. 26. 21:37
 10/15 anonim ***** válasza:

Nálam első alkalommal szülésznő+doki, meg valahol elbújva a vége felé a csecsemős. Őt észre sem vettem.

Másodiknál (normál ikres szülés): két doki, szülésznő, két csecsemős, +még ott volt nálam 2 orvostanhallgató, koraszülött mentősök (35+5 hértre lettek, nem volt gond, mégis kellett mert 36 hetet még nem töltöttük be)+ akit még érdekelt az ikerszülés. Meg velem szemben is szült egy anyuka, az ő "stábja" is ott volt. Tele volt a szülőszoba konkrétan. Mondjuk nem sokáig, mert a dokim megunta, és kitessékelte akinek nem volt ott konkrét dolga.:-)

2012. jan. 26. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!