Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki van bent a szülésnél?

Ki van bent a szülésnél?

Figyelt kérdés
A kórházi "stáb"-ra gondolok, nem a hozzátartozókra.
2012. jan. 26. 21:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Sokan! 3 orvos, egy szuleszno es noverek, 8-9-en biztosan, a vegen mar nem tudtam figyelni csak hogy egyre tobben vannak es mindenki bamul aztan ordit h uristen mekkora baba amikor kicsusszant vegre, azt tudom, hogy 2-en varrtak es elfogyott kozben a fonal!!! Es volt kepszakadas is...
2012. jan. 26. 23:59
 12/15 anonim ***** válasza:
Kedves utlolsó, az előttem szóló ikres vagyok. Akkor te is túristalátványosság voltál, mint én, azért voltak bent annyian. :-)
2012. jan. 27. 07:39
 13/15 anonim ***** válasza:
doki-szülésznő-és a végén a gyerekorvos,de ő csak egy pillanatra
2012. jan. 27. 13:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Az orvosom és a szülésznő végig ott volt. Aztán jött az érzéstelenítős doki. Mikor vákumra került sor, akkor még kb. 6-an bejöttek, + a neonatológus is. Úgyhogy voltunk páran..
2012. jan. 27. 21:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Nálam, mivel akkor csak én szültem, bent volt a szülésznőm, az orvosom, az ügyeletes orvos, egy kisegítő, aztán jött a 2 csecsemős, és mikor varrtak egy tanuló.
2012. jan. 28. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!