Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20+5-napos kismama vagyok!...

20+5-napos kismama vagyok! Fog valaki még Júniusban a SOTE 2. SZ:Klinikán szülni szülni? Voltatok már a korházban?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 09:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Igaz én április közepén fogok ott szülni,de január 13-án elindult egy 12 hetes szülésre felkészítő tanfolyam. Én is tegnap voltam a barátnőmmel (ő is ott fog szülni) először. A tegnapi volt a 4. alkalom, de ahogy a programot elnéztem eddig nem maradtunk le semmiről. Minden kedden van a tanfolyam 14.30-tól. Az utolsó alkalom március 31-e.Ingyenes, apukák is jöhetnek. Nem kell jelentkezni, egyszerűen csak eljössz és beülsz az előadásra. Lesz majd szülőszoba látogatás, légzőgyakorlat, szoptatásról előadás, babaápolás meg egyéb hasznos dolgok.

Ha minden igaz április második keddi napján indul a következő 12 hetes tanfolyam.

Szerintem megéri, nézd meg!

Boldog babvárást!

2009. febr. 4. 10:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, én csak remélem, hogy júniusban fogok ott szülni. Hármasikreim vannak, és valószínű már márciustól be kell feküdnöm. Elvileg július 30-ra vagyok kiírva, de a dokik azt mondták, ha már a 32-34. hétig benn maradnának az nagyon jó lenne, az meg június. (én a 20.-ág tűztem ki célul!) A kórházban még nem voltam, de a babaneten van olyan fórum, hogy szülészetek, klinikák, és ott meg lehet találni, tettem is fel kérdést, hogy milyen a kórház. Hát nem sok jóval kecsegtettek, de végülis olyasmi mint a többi kórház. (hát mondjuk ezzel nem sokat segítettem, ha még nem voltál!) Én lelkiekben rosszra készülök, és remélem, akkor majd kellemesen kell csalódnom.
2009. febr. 4. 11:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok_! Én egy hónapja szültem ott. Sztem a szülőszobák, a dokik, a műtő és a csecsemőosztály is mind tökéletesek,egyedül a gyermekágyas osztályról gondolom, h nem túl modern, mondhatni elég lewpattant, de a személyzet velem ott is kedves volt. Az mondjuk jellemző,h kérdezni és kérni kell, akkor mindenki nagyon segítőkész, de ha nem fordulsz hozzájuk azt gondolják tudsz mindent. Ma már az első babásak (én is az vagyok) is olyan öntudatosak és jól informáltak,h sztem a konfliktusokat kerülik így :) M.
2009. febr. 4. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!