Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hogyan kell mérni császár...

Hogyan kell mérni császár után a hegvastagságot? Ezt magamnak is meg tudom nézni?

Figyelt kérdés
Lehet elég butácska a kérdésem, de tényleg fogalmam sincs. Mennyitől engedik a hüvelyi szülést császár után?
2012. febr. 2. 09:15
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát a belső varratot nem igazán tudod nézni magadnak, de érezni érezheted, hogy érzékeny, esetleg fáj. Na, akkor elég valószínűtlen, hogy simán szülj. Ritkán engedik császár után a sima szülést, nem azt mondom, hogy lehetetlen,de még ha minden adott hozzá, akkor még egy jó orvos is kell.
2012. febr. 2. 09:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ultrahanggal nézik, nekem már fájdogált a végén,érzékeny is volt, akkor volt 3mm. Nekem végig azt mondták,hogy császár lesz mert az előző is az volt. Nem volt fogadott dokim,39ik héten befektetettek,fájt a hegem mégis arra vártak,hogy beinduljon a szülés,mert szülhettem volna természetese úton is.
2012. febr. 2. 09:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítségeteket! Igazából még csak 5 hónapja szültem, de nagyon szeretnénk kb2,5 év múlva kistesót és vágyom rá, hátha hüvelyi úton sikerülne. Dokim azt mondta nincs kizárva: 50%-50% az esély, a lényeg, hogy min. 2 év teljen el. Majd meglátjuk... :-)))
2012. febr. 2. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!