Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Gerincsérv lehet ok a szülésin...

Gerincsérv lehet ok a szülésindításra?

Figyelt kérdés
41 hetes leszek holnap és be is fektetnek a Pécsi Klinikára,csak nem tudom mikor fogják megindítani.Dokim nincs,de centrálison írt az orvos egy olyan papírt amibe terminus túllépésre hivatkozva javasolja a befektetést!Leírta,hogy fulladok,vizesedek és fáj a gerincsérvem!Küldő méhszáj 1 ujjnyira nyitva,nyákdugóm nincs,fájások vannak,csak nem rendszeresek!Elsősorban Pécsen mostanában szülő kismamák írjanak!Köszönöm!
2012. jan. 31. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
50%

Szolnokon, sürgősségi császárra szültem fogadott orvossal 40+5 napon 3 gerincműtét után.

Terhesség megállapításakor (8.hét) közölte előre, hogy felejtsem el a természetes úton való szülést. Tehát, ha nem indul be a szülés, akkor nem fogja erőltetni (megindítani), mert ott maradnék a szülőágyon.

24. héten beindult a szülés, visszatartották, de úgy engedtek ki a kórházból, hogy július 11re (amikorra ki voltam írva) beírták a programozott császárt.

Egyébként 20. héttől 1000 volt a méhszájam és - szerencsére(!!!!) - nem indult be a szülés.

100%, hogy nem tudtam volna megszülni a lányunkat, pedig normál méretei voltak (3050 g, 52 cm), azaz átlagos baba.

2012. jan. 31. 20:41
 2/2 anonim ***** válasza:
50%
Mármint 24. hét után nem indult be többet a szülés és ez volt nagy "mázli".
2012. jan. 31. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!