Lehet inkontinenciára való eü. -i betétet használni szülés után? Vagy csak az a jó, ami kifejezetten erre való?
Én azt hiszem, inkább attól függ, mennyire vérzel. Én vettem a gyógyszertárban hálós eldobhatós bugyit (amit simán ki lehet mosni és többször használni) és sima Always eü betétet használtam. Nekem elég volt.
Azt használj, ami Neked kényelmes!
Én már túlvagyok a szülésen, császáros voltam, és az első napokban bőven kellett a Tena Extra Lady. Nekem is mások ajánlották, azért azt vettem.
Később már elég volt a sima betét is (Libresse, Always).
Nekem az előző szülés után a DM-es saját márkás inkontinencia betét vált be. (Nagyon erősen véreztem!)
Első 2 nap a 8 darabos maxi, utána a 10 darabos super, majd később már elég az Always ultra super plus is.
Most is ezekkel készülök a következő szülés utánra.
Eldobható bugyit most nem vettem, helyette inkább kínai 100 forintos bugyikat szereztem be, amit el is dobhatok, ha úgy alakul.
Ja igen, a Chicco direkt szülés utánra való 30 darabos betétje nem jó, mert átázik, elcsúszik-az előzőnél ezt is kipróbáltam, de szörnyű volt!
A Tescos pedig nyomja a gátsebet (ha lesz) és túl rövid, túl keskeny-ilyet is vettünk anno, de azt sem használtam, csak az első szülés utáni mensesnél-az is olyan erős volt, mint a gyermekágyi vérzés az első napokban.
Szóval nem baj, ha marad meg betét későbbre is, mert kelleni fog az első mensiknél is, főleg éjszakára.
Én is inkontinencia betétet vittem, azt örököltünk 4 nagy csomaggal. Úgy voltam vele, hogy legalább nem kell vásárolni. A kórházban szüléskor mindenki kapott egy csomag valami "nyaktól nyakig" noname betétet, először azokat használtam el, aztán talán egy csomag TENA-t, majd utána elég volt az éjszakai Libresse.
Vidd be, aztán meglátod, mennyire fogsz vérezni. Előre senki nem tudhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!