Szülés után közvetlenül és pár napig milyen lesz odalenn?
Hát ez teljesen attól függ, hogy hogy sikerül a szülés. Úgy értem lesz-e gátmetszés, vagy gátvédelem, ilyesmi.
Amúgy az a 6 hét azért kell, hogy visszaszűküljön. Mondjuk nálam voltak komplikációk az első szülésemnél, így nem lett olyan (nem is lesz többet), mint volt semmilyen szempontból.
Erre nincs külön szükség, valószínűleg valami spéci gond volt a sógornőnél.
Én egyik gyerekem után se kaptam semmi ilyet, és a méhem teljesen normálisan összehúzódott, még laposabb is lett a hasam, mint gyerekek előtt...
Egyébként a kérdés a nemi szervre vonatkozott...
Nekem szerencsére ugyanúgy néz ki ott lent, mint előtte. Férjem szerint nem lettem tágabb sem. Fej méretű lyuk nem marad! Viszont meg lesz duzzadva, én vettem ilyet:
Nekem jó volt, bírtam ahogy hűsíti, elég hamar lelohadt a duzzanat.
Hat ez annyira egyenre szabott dolog, mint barmi mas...
En szerencses voltam, nem kellett metszeni, csak egy pici repedesem volt. Viszont kb 2 hetig fajt a pisiles, nagyon csipte a sebet. Maga a lyuk olyan volt jo 3 hetig mint egy totalkaros auto baleset utan.... kb 3 honapig utana sem is kivantam a szexet, mert meg mindig fajt a lyuk es nem volot az igazi.Ez 1 eve volt, mostanra viszont minden ugyanolyan ott lennt mint azelott. Ami a legtovabb tartott kb 9 honap, az a bor sotetedese a vagina korul ami szepen elhalvanyult es eltunt. Kb egy idoben a hason valo barna csikkal egyutt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!