Ha már nagyon feszít odalenn, fáj, alig tudok mozogni, akkor már nincs sok hátra? Vagy ez akár hetekig is eltarthat? 39. hétben vagyok
Figyelt kérdés
2011. jún. 20. 17:33
1/8 anonim válasza:
Sajnos hetekig is eltarthat, de azért a 39. héten olyan sok már nem lehet vissza ;)
2/8 anonim válasza:
Ez már a vége,akámelyik napra készulj!
3/8 A kérdező kommentje:
Én már nagyon készülök, alig bírok magammal. Eddig is szerettem volna, ha picit előbb jön, de így, hogy már ennyire fáj... Ezt mondjam a dokinak? Vagy természetes?
Az előzőnél nem volt ilyen, igaz, császár is lett.
2011. jún. 20. 17:45
4/8 anonim válasza:
hetekig biztos nem tart:)Finisben vagy!
5/8 A kérdező kommentje:
remélem :)
2011. jún. 20. 18:37
6/8 anonim válasza:
Hetekig is eltarthat,de nálad nem mert 39 hetes vagy,max. 1-2 hétig,de valószínűleg napok kérdése és édesanya leszel! :)
Gratulálok!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Egyébként is alig bírok már magammal, de így hogy még fáj is... :)
2011. jún. 20. 21:30
8/8 anonim válasza:
A végéig simán eltarthat, nekem mindkettővel 37 hetesen kezdődött, most vagyok 39 végén, sokszor nem tudok járni sem.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!