Vajon mitől függ, hogy valaki hetekig szenved császáros szülés után, más pedig pár nap alatt túl van nehezén?
Azt nem tudom mitől függ, de azt tudom mitől nem. Én nem hagytam el magam, hamarabb kivetettem a katétert, csak hogy tudjak mászkálni, úgy szóltak már rám a végén, hogy ne pattogjak annyit. Amint hazajöttünk tettem-vettem, 10 napos babával már órákat sétáltam.
A másik a hozzáállás, az életszemlélet vagy nem is tudom mindek nevezzem. Én nagyon pozitív vagyok, morzsái sincsenek bennem a depressziónak, tehát ez sem járult hozzá ahhoz, hogy szerintem lassan épültem föl.
Így utólag talán az nehezítette a felépülést, hogy az egész szülést nehezen dolgoztam fel. Nagyon nehéz volt és a baba élete perceken múlott, illetve azt, hogy az egész így alakült, nem voltam felkészülve arra, hogy bármi gond lehet, nem így terveztem.
Az első válaszolóval nem értek egyet!
Én borzasztó hisztis voltam a csásázr után,azt hiteem itt van vége a világna,10 ap múlva mésem volt semmi bajom fizikailag.
20 hónapos nagyfiú anyukája
Is-is, szerintem is. Én is szerencsés voltam, már az intenzíven pattogtam, a dokim sem talált rám, mikor vizitelni jött; mikor hazajöttem, végigtakarítottam a lakást is, 2 hét után tüzifát hordtam az udvaron, persze csak módjával, de zabszem volt a fenekemben, nem bírtam ülni. 2 hós kisfiú anyucija
(A)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!