Ha elso szulesem csaszar volt akkor az nem is szamit rendes szulesnek?!
Figyelt kérdés
Ezt ugy ertem hogy ha most a masodikal meg engedik hogy normal uton szuljek akkor ez olyan lenne mintha most szulnek eloszor?2012. jan. 24. 18:13
1/7 anonim válasza:
Bizonyos értelemben igen. Természetesen második szülésed lesz. Csak technikailag a szülőcsatornádon először bújik ki kisbaba. :-) Ami még újdonság lehet az a vajúdás attól függően hogy milyen volt a császáros szülésed.
2/7 anonim válasza:
Nálam is így lesz (remélem). A kisfiam császármetszéssel született, most lesz az első hüvelyi szülésem (én legalábbis így szoktam emlegetni).
38 hkm
3/7 A kérdező kommentje:
Gratulalok!!!
2012. jan. 24. 19:39
4/7 A kérdező kommentje:
Igen elso szulesemnel 38 hetet tolltotem eppen es surgosegivel csaszaroztak magas vernyomas miat 220/100 nem is volt vajudasom semi.Esert is izgulok mert ez okyan lessz mintha eloszor szulnek!!!
2012. jan. 24. 19:41
5/7 anonim válasza:
Szülni szültél, ezt senki se fogja elvitatni tőled, nyugi. Másodszorra mész. Az, hogy most esetleg te dolgozol a bébiért, mert ráértek, és nem kell gyorsan kikapni miattatok, na ez lesz más. És reméljük nem lesz rohanás most.
Ebből a szempontból viselkedhet úgy a tested mint egy először szülő nőnek, hogy kicsit lassabb, feszesebb, de lehet elsőre is villámszültél volna.
Nyugi, előre ne parázz, ott minden kiderül.
6/7 A kérdező kommentje:
koszonom!!!
2012. jan. 24. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!