Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szulesem utan miert viselkedik...

Szulesem utan miert viselkedik igy a ferjem?

Figyelt kérdés
5 hete szultem, azota a ferjem mindig elutasit, ha egy kis gyongedsegre vagyom, szinte alig csokol meg. Mar terhesseg alatt is volt ilyen tapasztalatom, de most mindig arra hivatkozik, hogy faradt, almos stb. En is az vagyok, elso babas vagyok, ki vagyok keszulve, de azert szeretnem, ha tobbet figyelne ram. A babaval sokat segit, odavan erte, de a mi kapcsolatunkra mar alig figyel. Mit tegyek? Mivel hoditsam vissza? Nagyon elkeserit, amikor hatat fordit nekem.Felek, hogy amikor ujra elhetunk nemi eletet, nem fogja akarni, vagy csak nagyon ritkan.
2010. jún. 27. 21:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
csak azt tudom mondani,hogy türelem.az ő szemében már nem 'csak' a felesége,szerelme,szeretője vagy,hanem ANYA is.és ezzel az új helyzettel meg kell barátkoznia.adj neki idő,próbálj vele erről beszélni.nálunk fordított volt a helyzet,én utasítottam el őt.nem szerettem ha a mellemhez ért,úgy éreztem,hogy az már csak a gyereké.ő nem beszélt erről,én meg rózsaszín ködben éltem.az lett a vége,hogy megcsalt.nehezen tudtuk rendbehozni a kapcsolatunkat.ezért mondom hogy próbálj vele beszélni.lehet hogy ő is vmi hasonlót él át.
2010. jún. 27. 21:56
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
esetleg bent volt szülésnél,és nem jól élte meg a történteket.
2010. jún. 27. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Neki is meg kell tanulnia, hogy ez egy új helyzet. Valószínű ezt még nem sikerült neki - hiszen Te 9 hónapig készülsz, de nekik ez egy olyan hirtelen "változás", hogy nehezen állnak át, legalábbis sokan. Nálunk is dettó volt.
2010. jún. 27. 21:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

nálunk is megakadt a szex dolog. a terhesség alatt végig szeretkeztünk, de a szülésnél megváltozott minden. bent volt, végignézte, ahogy kibújik a fiúnk, és mivel repedtem és leleraktak varratokkal, ezért oda sem mert nyúlni!!

tudjátok mi a nevetséges? alig bírtam ki azt a 4 napot a kórházban, úgy vágytam a gyengédségre, érintésre, be voltam indulva. hazajöttem és nem értettem mi van. a 6 hetet kivárni rendben, de attól még lehet egymást szeretetni! én szerettem volna. 3 hétig próbálkoztam, de kielégítettem és ennyi! én meg ott feküdtem felizgulva, tüzesen, gondolhatjátok!

akkor leültettem, hogy beszéljük meg, mi a fene van!!

és bevallotta, ő azt hitte, hogy mivel végigvarrtak ,oda sem lehet nyúlni, hogy biztos fáj, így inkább nem is próbálkozott...

6 hét után, a doki "engedélyezte" az együttlétet, akkor még jobban megnyugodott, hogy rendben vagyok.

megbeszéltük, persze változott a szex, sokkal több gyengédségre van szükségem, azóta elmaradnak a gyors konyhapulton döngetések pl.

BESZÉLJÉTEK MEG A DOLGOT MINDENKÉPP!!! ne várj vele napokat-heteket!

2010. jún. 28. 09:29
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem volt bent a szulesnel, nem is volt erre lehetoseg es ha lett is volna, bizti elajult volna, mert nagyon erzekeny az ilyesmikre. Minden nap probalkozok kozeledni hozza egy kicsit,de igazatok van, meg kell szoknia a helyzetet. Emellett sok gondja van a hazunkkal, amit most epitunk, annyi inteznivalo van meg nala, ezert nincs ereje ram is figyelni. De annyira hianyzanak azok az estek,amikor csak egymasra figyeltunk...
2010. jún. 28. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!