Miért viselkedik így a férjem? (kicsit hosszú)
Harmadik gyermekemet szülöm januárba. 27 éves vagyok. Gyakran görcsöl a lábam, fáj a derekam, nehezen alszom el, van,hogy egész éljel fent vagyok. A gond az,hogyha megkérem a férjem,hogy maszírozzon meg, húzza a száját, meg nem akarja csinálni. Ha megkérem aludjon a másik szobába, hogy legalább tudjam éjjel nézni a tévét, mert megőrülök az álmatlanság miatt, nem megy át, mert ott neki kényelmetlen az ágy. Ha valamim fáj és mondom neki, kiröhög, vagy le sem sz...-ja. Csak azt mondja,hogy nyivákolok állandóan. ha valamit kérek tőle, mindíg szexuális szolgáltatást kérne a helyébe. Pl. ha megkérem menjem el a boltba mert cipekedni kell,az a válasz,hogy: "Még nem tettél érte semmit!" Nem zavarja,hogy veszélyeztetett vagyok, így a szex csak úgymond neki jó.
Mindezek ellenére bent akar lenni a szülésnél. De véleményem szerint nem azért,hogy lelkileg támogasson segítsen, hanem,hogy lássa a megszületni az utódját, amit ő olyan jól megcsinált. Ha a terhesség alatt nem támogat, egy kicsit sem kedvez, én nem látom szívesen a szülőszobán sem! Nem azt mondom,hogy nyalja ki a fenekem, de legalább úgy viselkedne mint más boldog kispapa, akik csodálják a nejüket az áldott állapot miatt és szeretnének ösztönösen a kedvükbe járni. A nőgyógyásznál is úgy elszomorodok amikor párba mennek és a férfi segíti levenni a kabátot, kiugrik a boltba egy ásványvízért a nőnek, mert nagy meleg van stb.....
Ti hogy élnétek ezt meg? Túl dramatizálom?
Nem akarlak megbántani, de ha tényleg így van, ahogy írod, az nem normális! Nem dramatizálod túl. Mi az, hogy "még nem tettél érte?" Hogy hogy élném meg? Nehéz elképzelni, mert az én férjem ennek az ellentéte, mindent a fenekem alá tolt terhesen, de ha így lenne, nagyon szomorú lennék.
Össze kéne, hogy szedje magát a férjed, három gyereketek van, mindenképpen meg kell értetned vele, hogy elhidegít a viselkedésével.
Kedves Lelkisorstárs!
A harmadikat mi sem terveztük, illetve még nem most, de én is és a férjem is nagyon örülünk neki. És nekem is nagyon jó apa emellé, sokat dolgozik ő is, heti kétszer úszni viszi a gyereket, úgy ,hogy ő is bemegy velük, ha betegek elviszi az orvoshoz, kezelésekre hordja őket. Most például nem is tudtam róla, de félre tett hónapok alatt kétszázasokból 30 ezer forintot a gyerekeknek, hogy szép karácsonyuk legyen. valamennyire ez nálam kompenzálja a genyóságot.
Kedves utolsó, idegesítő ez a hozzáállás valóban, de nem ezen múlt,hogy vállalunk e harmadik gyereket vagy sem. Soha nem a magam érdekeit helyezem előtérbe,hanem a gyerekekét.
Nem tudom miért ilyen veled, de nagyon nem tetszik Nekem ez a hozzá álllás. Szerintem nem dramatizálod túl, és az, hogy szexet kér cserébe, egyenesen gusztustalan, főleg, hogy veszélyeztetett vagy. Mit várhatsz majd tőle az első hónapokban, mikor majd a kicsivel kell lenned, és ott van még a két nagyobb gyerkőc, és a háztartás?
Nagyon sajnállak...:-(((
Mindenesetre jó egészséget, és kitartást kívánok!
Utolsó vagyok.
Most olvasom az utolsó hsz-edet, hogy azért csinál ezt-azt.
Hát akkor csak nulla a beleélőképessége sajnos, hogy milyen lehet ennyi súlytöblettel létezni. Biztos amolyan régi tipusú pasi, aki azt mondja, hogy a nőnek ez a dolga, ne nyavalyogjon, és kész...De akkor is sajnállak, én olyan mimóza voltam terhesen, hogy tök idegesítő voltam, de a férjem akkor is segített, és csak utána mondta, hogy az agyára mentem.:-DDD
KÖszönöm a lelkesítéseket. Azért ahogy így olvasgatom a többi kérdést, vannak nálam rosszabb helyzetben lévő nők is.
Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!