Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt más, aki így érezte...

Van itt más, aki így érezte meg, hogy a szülés közeledik?

Figyelt kérdés

Nem elsősorban fizikai tünetekre gondolok. Pár napja ingerült, nyugtalan, "nemtalálomahelyem" vagyok, ráadásul tőlem szokatlan módon rendkívül hisztis, a picit hatalmasnak érzem, mindenem kitölti. Tegnap a derült égből szöget ütött a fejembe, hogy 2 hét múlva meglesz a babám. Eddig én mindig bíztam a belső hangomban, de ez most kicsit megrémített :) Más is tapasztalt ilyet a szülés előtt vagy csak a hormonok játszhatnak ismét velem? Csütörtökön töltöm a 35. hetem.

Köszönöm a válaszokat.

2012. jan. 24. 08:46
 1/1 anonim ***** válasza:
Persze:-) Én a 35.héten eszméltem fel, hogy te úr isten, nemsokára anya leszek:-) Addig nem is igazán foglakoztatott a gondolta, de kórházba kerültem 5 napra, mert megnyíltam és véreztem. Kaptam tüdőérlelőt is, hátha megszületik. Így a kórházba ráértem gondolkodni:-) De hamar elmúlt, utána nagyon vártam már a kisfiamat, kicsit bántam, hogy akkor nem született meg (UH szerint 36 hetes volt már, tehát nem is lett volna koraszülött. De még váratott magára betöltött 40. hétig.
2012. jan. 24. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!