Akinek mostanában túlhordás miatt megindított szülése volt a SOTE II-n, megtenné, hogy leírja, mi hogy zajlott?
Hány nappal hordtad túl, be kellett-e feküdnöd, pontosan hogyan indították be a szülést, mit csinálhattál/kérhettél, gyorsan ment-e?
Nagyon szépen köszönöm előre is!
Nekem lassan 4 éve volt indított szülésem a Sote 2-n, de azért leírom.
1 hét túlhordás után befektettek szerdán.
Mindennap volt CTG és egyszer ultrahangon is ellenőrizték a babót.
Pénteken volt magzatvíz vizsgálat, ami nagyon fájt, mert a doki, nem sajátom, kézzel rátágított a tök zárt méhszájra, hogy lássa a vízet, ami akkor még tiszta volt.
Ezútán vittek a szüloszobára, ahol ctg-re kötöttek ismét, kaptam oxitocint, amitől lettek fájások. Utána burkot repeszetettek, de nagyon hamar kiderült, hogy a kisfiam nem tud kibújni, a magzatvíz zöld volt, így császármetszéssel hoztam világra.
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok.:)
Jaj, nem akartalak megijeszteni, ne haragudj.
Miután látta a dokim, hogy zöld a magzatvíz, azonnal kimondta az ítéletet a császárra.
Összesen, ha 3 órát vajúdtam sokat mondok,
A faim rosszul tartotta a fejét és nem tudta nyomni a méhszájat, nem tudott lefele jönni.
A babám makkegészségesen született, 10/10-es Apgarral, ma már 3,5 éves nagyfiú, első baba:)
Ui: Ne aggódj, nem minden indításos szülés végződik császárral
Én már 2 császárt túléltem, nem egy leányálom és szerettem volna természetesen szülni nagyon, de sajnos nem ment.
A baba egészsége a legfontosabb.:)
Szerintem ez nem kórháztól, hanem inkább a dokitól függ - mármint, hogy hogyan zajlik az egész.
Nekem két éve indították, mert elfolyt a magzatvíz, de zárt voltam és fájásaim sem voltak. Oxytocint kötöttek be, labdán ülhettem, de nem nagyon mászkálhattam. 5,5 óra alatt megvolt a babám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!