A Sote 1-en (Baross u.27) mennyibe kerül a VIP szoba?
Egy és kétágyas is érdekelne. Esetleg weboldal cím.
Tapasztalatok? Megérte?
Persze rákérdezek, legkésőbb holnap után be kell mennem (a szülés kiírt időpontjára) van egy félig-meddig ismerős aki ott dolgozik és biztosan tud majd felvilágosítást adni. Igen mennyire érdekes, hogy amikor a Hajdu Péter felesége szülte az első gyereküket és a 6 hetes kontrollra visszamentek (én akkor vártam az elsőt és ültem a várandós ambulancián) őket egy nővér a bejáratig kísérte ki széles mosollyal a száján úgy ugrálta őket körül, mint egy kölyökkutya aki jutalmat kapott.... Ha nem mutogatjuk az arcunkat, popsinkat a tv-ben újságokban másodrangú humanoidok lehetünk csak.....
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat! :)
Szia! Én 3 és fél éve szültem a SOTE I-en. Volt egyágyas szoba (1 darab), viszont én nem javaslom, ha első baba lesz. Én kétágyasba kerültem, az pont az egyágyas mellett volt. Abból a szempontból nagyon jó volt a kétágyas, hogy tudtunk pihenni, mert az én babám is és a szobatársam babája is nyugodt babók voltak, nem sírtak sokat, így gyakorlatilag kipihenve mentünk haza.
De azért jó volt, hogy nem egyedül voltam, lehetett beszélgetni.
Viszont a csecsemős nővérekre ne számíts, nagyon ellenszenvesek (persze lehet köztük normális is, én nem találkoztam egy ilyennel sem). Gyakorlatilag futószalagon kezelnek téged és a babákat, ha segítséget szeretnél kérni, úgy néznek rád, mint a véres rongyra, és buta anyukának tartanak... De hát azt a pár napot még fél lábbal is kibírod!
Sok szerencsét, könnyű szülést!
37 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!