István kórházban keresek megfizethető nőgyógyászt aki teljes körű terhesgondozást is végez. Magánrendelés helye? Árak? Köszönöm (8. hetes kismama)
Szia!
Én dr.Pop Andreát tudom ajánlani Neked,nekem mindkét gyerkőcömet ő segítette világra.Hihetlenül rendes,alapos,empatikus orvos,nagyon lehet rá számítani:)
Mindkétszer gátvédelemmel szültem,a szülésen elejétől a végéig bent volt,nem az utolsó egy órára esett be,mint azt lehet sok helyen hallani.
G1 intézetben van magánrendelése,Kolosy térnél,12 e ft a terhesgondozás(szép,igényes rendelő)Ha hozzá szeretnél járni,illetve őt akarod felkérni orvosnak,célszerű mihamarabb,mert nagyon népszerű orvos a kórházon belül is.
Dr. Horváth Zsolt
Nekem is ő volt a fogadott orvosom az első babámnál, most várjuk a másodikat és szintén hozzá járok.
9.000 Ft a magánrendelése, Pesterzsébeten, a Topánka utcában van a rendelője, szerdánként rendel.
A szülésért 50-70 ezer között szokott kapni. (másoktól tudom). Tőlünk 50-et kapott, programozott császárom volt farfekvéses baba miatt, nem volt sok "gondja" velem.
Én is Dr. Pop Andreát javasolnám tiszta szivemből! Fantasztikus doktornő!! Mindkét gyermekemet ő segítette világra! Kismamajóga oktatóként már több kismama szült nála, mindenki 100%-an meg volt vele elégedve!
SZép szülést ! Bárhol is köss ki!
Én is gondolkodtam,dr.Pop Andreán(csupa jót hallottam jóra),de nem volt rá anyagi keretünk(aki még szitén jó hírű dr.Varsányi Hajnalka,de ő is hasonló árakon dolgozik)..
Én dr.Lengyel Máriánál szültem,és hozzá is jártam terhesgondozásra:)
Maximálisan elégedett voltam,alapos volt,figyelmes,végig velem volt a szülésnél,tartotta a lábam a végén,és a gátvédelem is sikerült.A terhesgondozás 6000ft volt,a szülésért nem mondott árat,így 40 e ft-ot adtunk.
Remélem nemsokára jön a második baba,és ismét vele szeretnék szülni.
20/325-8747 a telefonszám,Moszkva tértől nem messze a Horváth utca 18-ban van a rendelője,keddenként szokott rendelni.
Dolgozik még a Medicovernél is,de itt drágább a vizsgálat.
Továbbra is nagyon tudom javasolni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!