Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fiuk, ferfiak, szerintetek...

Xoxo_shadezz kérdése:

Fiuk, ferfiak, szerintetek undorito a szülés?

Figyelt kérdés
Baratom szerint igen, kivancsi vagyok ti mt gondoltok errol. (ekezet azert nincs ,mert mobilrol irom.)
2012. jan. 23. 10:23
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
81%

És akkor mi van, ha kakival jár?

Az egy férfi számára undorító?

Sosem értettem, h ha 2 ember együtt él, akkor miért undorodnak egymás ilyen dolgaitól (vér stb)...ezek teljesen természetes dolgok.

2012. jan. 24. 09:27
 22/29 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem és a párom szerint sem undorító. De mivel nem egy szívderítő látvány és nem akartuk,hogy a párom lásson szenvedni ezért nem volt bent a szülésnél. A leendő apukák legalább választhatnak, hogy bent akarnak e lenni az anyukáknak meg muszáj :D
2012. jan. 27. 20:56
 23/29 anonim ***** válasza:
79%

Élmény volt elolvasni a fiúk véleményét (és néhány lányét) így két gyerek anyjaként. Aranyosak vagytok, de tényleg!:)

Szerencse, hogy a szülés a nőké marad...:)))

2012. jan. 27. 21:15
 24/29 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a szülés az két külön véglet!Egyszerre gyönyörű (lelkileg) és "undorító" és fájdalmas.Én 9 órát vajúdtam, burokrepesztés volt, aztán ott a tágulási vérzés, meg persze amikor ki jön a baba.Én be is pisiltem közbe, pedig 20 percig ültem a kacsán, de akkor már úgy helyezkedett be a lányom, hogy hiába volt ingerem, nem jött semmi.Párom végig bent volt velem, direkt most csak ez a kérdés miatt megkérdeztem tőle, hogy undorító volt-e?Közölte, hogy nem csak véres, hosszú, és utálta, hogy tehetetlen volt közben és nem tudott rajtam segíteni.

De ez a világ legcsodálatosabb dolga, hogy 9 hónap várakozás után végre megcsodálhatja az ember a kis babáját.Amint kint volt, már minden fájdalmam elszállt!

Úgy, hogy tény hogy nem a leggusztább dolog a világon, (sőt!!!), de ennél felemelőbb nem igazán van.

Az is igaz, hogy mindenki máshogy áll hozzá, én ismerem a páromat, de nem tudtam mit vált ez az egész ki belőle, ezért előre megbeszéltük, hogy bármi baja van, akkor nyugodtan menjen ki.De nem volt, sőt még a köldök zsinórt is ő vágta el! :)

23L

2012. jan. 27. 21:29
 25/29 anonim ***** válasza:
87%
Bár férfiaknak szól a kérdés,azért én megírnám,hogy az én párom ragaszkodott hozzá,hogy bennt legyen velem a szülésnél.Rettentő sokat segített!Lehet hogy nem szép látvány a szülés,de a legtermészetesebb dolog.És legcsodálatosabb érzés látni,hogy a gyermekedet örömkönnyekkel fogja az apukája.Szerintem ő is elfelejti,hogy előtte mit látott.
2012. jan. 27. 21:53
 26/29 anonim ***** válasza:
53%

Undorító?

szerinted anyukád és apukád szerint is undorító volt, hogy TE világra jöttél?

Ez egyátalán nem helyes szó.

Egy új élet vérrel és verítékkel születik.

Természetes, iszonyú fájdalmas, de egyben nagyon szép dolog is.

SOk minden más dologgal együtt egy szülés lehet nagyon nagyon durva, de lehet könnyű, gyors és kíméletes is, csak nem mindegy hogy kik állnak melletted szülés közben. Milyen orvosok és szülésznők. és nem utolsó sorban meg nem apukáknak kell levezetni a szülést!

2012. jan. 27. 22:14
 27/29 anonim ***** válasza:
74%

Ha egy férfi érett arra hogy gyereke legyen, és feltétel nélkül szereti a párját akkor ott lenni a pillanatban amikor a gyermeke megszületik, élete legszebb pillanata. Hidd el, majd ha nem tizen évesek lesztek, és benő a fejetek lágya akkor csodálatos élmény lesz.

Az én férjemet nem érdekelte semmi ami szülés alatt történt, sőt erősebb lett a kapcsolatunk.

2012. jan. 27. 23:15
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
Mennyi szerencses anyuka van itt. Mi is beszeltunk errol a parommal. En azt szeretnem hogy ott legyen majd a szulesnel velem es tamaszom legyen. De neki nagyon nem tetszik az otlet. 1. nem igazan birja a ver latvanyat. 2. Attol fel,h nagy fajdalmaim lesznek es o nem bir tehetetlenul vegignezni, h szenvedek. De nem hiszem,h undoritonak talalna gyermeke szuleteset. En L/31 o, F/30
2012. jan. 28. 00:05
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Lány vagyok és szerintem is iszonyatosan undorító, többek közt ezért nem szeretnék én se sajátot, max örökbe fogadnék. Igen, természetes dolog, ahogy a szarás is, mégse szívesen nézed végig másét. Az meg, hogy kinek mi undorító, hadd legyen már szabad döntése... Amikor az öcsém született, bent voltam a szülészeten a folyosón, az az ordibálás mindenhonnan.... A hideg kiráz, mint egy horrorfim.

Néztem videót, ahogy kibuggyan a gyerek fujj! Arról nem is beszélve, hogy az anyaméhben még a magzat is ilyen összeaszalódott ufó.

Isten ments ettől az egésztől ha ezen múlna inkább zárdábs vonulnék.

2021. szept. 13. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!