Xoxo_shadezz kérdése:
Fiuk, ferfiak, szerintetek undorito a szülés?
Figyelt kérdés
Baratom szerint igen, kivancsi vagyok ti mt gondoltok errol. (ekezet azert nincs ,mert mobilrol irom.)2012. jan. 23. 10:23
11/29 anonim válasza:
Én lány vagyok mégis úgy vagyok vele,hogy az elméleti része vitathatatlanul gyönyörű.Egy új éltet adni valakinek leírhatatlan.
Viszont gyakorlatilag rosszul vagyok tőle,láttam már és 1 perc után rosszul lettem..
12/29 anonim válasza:
ma 10:41
remélem én is ott lehetek majd, hogy bátorítsam majd kedvesemet :)
14/29 anonim válasza:
Rossz szo, hogy undorito, de nagyon sok F számára kiábrándito.
15/29 anonim válasza:
Nem épp gusztusos látvány, meg sok mocsokkal jár. Értsd egy óra mentőautó+hordágy sikálás.
16/29 anonim válasza:
nézzél meg egy szülésvideót, rájössz. Szerintem ritka undorító, járhat hányással, vérrel, pisivel, kakival, minden szörnyűséggel, a szenvedés is ritka rossz. Én szülés előtt nem bírtam megnézni egy szülésvideót sem, sokkoló az egész úgy, ahogy van. Örülök, hogy végül császár lett, bár én még műtét alatt is hánytam.
17/29 anonim válasza:
Utolsó, nem jár széklettel, beöntést kapnak az anyukák szülés előtt... Szerintem csak az éretleneknek undorító dolog. De ha így nézzük a szex is undorító, hisz az is szagokkal meg váladékozással jár.
18/29 anonim válasza:
undorító! aki szerint nem az arra kíváncsi lennék, hogy hogyan nézett rá a párjára miután látta a 20 ököl szélesre nyílt nemi szervét. én ismerek olyat, aki szülés után ábrándult ki a párjából!
19/29 anonim válasza:
17-es. Persze, ha nem utolsó pillanatban esel be. Egyébként nem minden kórházban a rutin része a beöntés és borotválás. Nekem speciel még császár előtt sem akartak beöntést adni, mert ment a hasam magától, mondták, hogy az is elég lesz.
20/29 anonim válasza:
13:15-nek. Járhat kakival,mert nem mindig adnak beöntést, és ha adnak sem garancia arra, hogy teljesen kiürül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!