Befeküdjek a kórházba?
Én is benn voltam az utolsó 4 hétben, pedig gyalog 7percre!!! lakunk a kórháztól. Más indokot nem hozott fel a befekvés miatt?
Nálunk pl a köldökzsinórban 3 helyett 2 ér volt. Minden nap ctg volt, meg heti egy uh. Simán bejárhattam volna, 3 perc kocsival, mégsem engedte a dokim.
40+2 hétre szültem 16 órát kínlódtam.
Szerintem beszéld ezt át a dokiddal, mert ha minden rendben van, tök felesleges befeküdni.
Amúgy meg simán kibírható, nagyon jó volt benn a társaság, jól rápihentünk a csajokkal a babák születésére. :)
Én befeküdnék, biztos ami biztos. Mert ha pl. nincs ott veled senki amikor megindul a szülés, akkor ki fog bevinni?? A gyerek egészsége az első ilyenkor.
És egy kicsit rácáfolok az itt írókra :) Nekem egy kislányom van, szóval ő az első és nem tartott órákig a szülésem. Cakk-pakk kb. 40 perc volt az egész.
Én 20 km-re laktam a kórháztól, de állandó hóhelyzet volt, én meg veszélyeztetett terhes, ezért szintén 37. héten befektettek.
Végül 10 nap múlva szültem császárral, és 2 hét után mentem haza a babámmal.
Nem bántam meg hogy befeküdtem, nagyon jól elvoltunk a lányokkal a kórteremben.
Most is babát várok, mostmár máshogy állok a kérdéshez, de csak azért mert már itt van a két éves kislányom
Szerintem hallgass a dokidra!
Nagyon tudja mindenki, hogy milyen gyorsan fog szülni a kérdező...de ha pár hét múlva azt halljátok a hírekben, hogy gond volt a babával, mert az anya nem feküdt be a kórházba az orvos javaslatára, akkor őt fogjátok szidni, hogy milyen felelőtlen, mikor az orvos megmondta, hogy feküdjön be. 75 km ilyen időben igenis hosszú távolság, addig ki tudja milyen idő lesz.
Nálunk tegnap még bokáig érő hó, meg vastag jég volt, ma meg szinte semmi, és esett az eső...
Hát ha a doki azt mondja,hogy bekéne feküdni akkor biztos nem viccből.
Elhiszem nem a legjobb heteket bent feküdni de inkább minthogy tényleg valami gond legyen.
Én biztos befeküdnék és be is fogok ha az orvosom ezt fogja tanácsolni.
27+3 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!