Mi lehet ez a hüvelyben? Szülés után normális, vagy valami elváltozás?
Lehet az is:(
Én viszont megmutatnám dokinak,mert bármi lehet.
Nekem méhsüllyedésem lett szülés után, eléggé beparáztam mikor észrevettem!!!
Nekem is van 2 ilyen. 4,5 hónapja szültem. Engem is kicsit aggaszt. Áprilisban amúgy is aktuális nálam egy nőgyógyászati vizsgálat, ezért úgy döntöttem várok addig, mivel nekem teljesen fájdalommentes, és nem zavar semmilyen téren.
A nagyobbik gyermek lassan 3 éves lesz. Nem emlékszem, hogy azóta lennének ott. Bár erről megoszlanak a vélemények.
Ha előbb eljutsz dokihoz, írd meg mi ez. :)
(Én a szülés során keletkező sérülésre tippelek. Az elsőnél sok belső varratom is volt + pár öltéses gátmetszés. A másodiknál csak egy pici gátmetszés, de az egyáltalán nem zavart.)
Nekem hüvelyfal süllyedésem lett a 2. szülésem után. Nem ártalmas,de elég kellemetlen lehet szeretkezésnél.
Normális ha meglazult a hüvelyfal! Ezt lehet korrigálni intim tornával, bár több hónap is beletelhet, nem is garantált az eredmény. Műtéttel korrigálható.
Üdv:3 lányos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!