Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi lehet ez a testi elváltozás...

Mi lehet ez a testi elváltozás, normális ez? A dokim szabin van!

Figyelt kérdés
Tükörrel végzett szőrtelenítésem közben észrevettem, hogy azonkívül, hogy bebarnult a bőröm odalent, még fura lett a bőröm állaga is, mintha "meg lenne gyűrődve" és mintha nőttek volna a szeméremajkaim alá plusz bőrredők! Nektek is volt valami elváltozás ott lent? Normálisak ezek az új redők és el fognak tűnni szülés után? 32 hetes terhes vagyok.
2010. júl. 4. 20:51
 1/3 anonim ***** válasza:
hajjaj...:)de még hogy megduzzad(t).Először én is nagyon megijedtem,rögtön írtam is ide,és megnyugtattak hogy ez normákis,és hogy lesz ez még "cifrább"is...:)Meghogy szinte majdnem fekete lesz...stb,jókat nevettem akkor rajta mikor írták,de közbe ferdült lefele a szám kicsit,hogy azért így "elcsúnyul"...:)De ez van:)Úgyhogy neaggódj,normális.(34h) (én már megse merem nézni azóta..:)
2010. júl. 4. 21:05
 2/3 anonim ***** válasza:
ne ijedj meg vissza fog alakulni szinte egyből ahogy megszülsz. A terhességem végén én se nagyon mertem nézegetni. Főleg, hogy ami első ránézésre a csiklómnak tűnt (kilógott) az jobban megnézve egy visszér volt . Ez is visszament egyből.
2010. júl. 4. 21:21
 3/3 A kérdező kommentje:

Jaj, köszi Lányok, máris sokkal jobb, nevettem egy jót! :-)

Hát jó ronda... Én se nagyon fogom nézegetni :-))

2010. júl. 4. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!