Ha benyúlok a hüvelyembe, akkor szinte rögtön érzek valami dudort, ami minta valami hólyag lenne. :/ nagyon megijedtem, hogy miaz! Ez normális, vagy egyáltalán tényleg, MI AZ?
köszi!
éppenséggel potn holnap megyek nőgyógyászhoz, cska gondoltam előtte megkérdezem itt, mert mivan ha valami tök normális dolog, valami alaprészem, aztán meg hülyének néz az orvos..:D
de azért remélem semmi komoly:OO
de biztos nem fog idiótának nézni?..:/
meg esetleg valaki, aki hallott már ilyenről/volt neki??
iagzából fogalmam sincs..
16éves vagyok, de még sosem elégítettem ki magam.
szóval nem nagyon nyúlkáltam magamba, azt tudom, h amikro benyúlok, akkro nagyon szűk és egyik oldalt van valami hosszú kitüremkedés és én azt gondolnám a méhszájnak ami a hüvely falamon húzódik végig, és ez meg kicsit belljebb van, épphogy elérem az ujjammal és egy konkrét hólyagocska..:/
most azért eléggé megkönnyebbültem, mert éna méhszáj alatt egyáltalán nem egy hólyagot vagy ilyesmit értettem..hanem inkább valami nyílást..:D
lehet jobban kellett volna figyelnem amikor a suliban azok a "hülye" felvilágosító órák voltak..:D
de azért mindenesetre megkérdezem a doktronőt holnap..ha meg kinevet akkor íg yjártam, de legalább nem idegeskedem emiatt..
mert a leírások alapján akkor az tényleg az lehet..legalábbis remélem:/
igazából, azért volt most ez iylne fontos, mert holnap jön el az a nap szerintem amikor a barátommal eggyel följebb szintre lépünk, és szerintme megujjaz..és ezért gondoltam, h ezt mindneképp letisztázom előtte, h ne legyen kellemetlenség ebből..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!