Pénteken császárom lesz. Megnyugtatnátok?
40hétig természetes szülésre készültem és ma kiderült, hogy pénteken császárom lesz. Azért mert a baba nem tud lemenni. Annyira el vagyok keseredve. Hibásnak érzem magam. Majdnem sírva fakadtam, hogy én még erre sem vagyok képes:(
Akinek volt császára megnyugtatna? Annyira félek, olyan sok rémtörténetet olvastam ezzel kapcsolatban.
Már össze van pakolva teljesen a kh cuccom, de mondanátok 1-2 dolgot amire szükségem lehet császár után?
Nekem is császár volt és én azt mondom ha mindegyik így lenne akkor simán bevállalnék még párat :D
A műtőbe apa nem jöhetett be de ő foghatta meg legelőször kettőnk közül a kisasszonyt :D
Amit én tanácsolhatok és azt nem nagyon olvastam a válaszokban eddig, az az , hogy mikor visznek műtét után az őrzőbe tegyél a retikülödbe egy külön kis neszeszerbe bugyit, vastag betétet, wc ülőke papírt zsepit! Mert gondolom az mindenhol úgy van hogy az őrzőben addig vagy míg nem pisilsz magadtól!
Ez a kis csomag megkönnyíti a konfort érzetedet (nem csupaszon visznek ide oda)
És nyugi, egy kis csodát tarthatsz Pénteken a kezedben! Én 6 hónapja vagyok anyuka de ez valami leírhatatlan érzés!
Nem vagy hibás, minden rendben lesz, nyugi! 2 császárom volt, engem abszolút nem viselt meg, talán szerencsés alkatom is van, de lehet, hogy neked is!
A legrosszabb a műtét utáni kb. 8-10 óra volt, de ki lehetett bírni.
A második terhességemnél picit drukkoltam titokban, hogy az is császár legyen, mert legalább tudom, hogy mire számíthatok :)
A kötődéssel kapcsolatban: én csak egy simire-puszira kaptam meg a babákat a műtét után (ami délelőtt volt), délután, amikor felkelhettem, behozták egy kis időre a császáros őrzőbe, majd másnap kerültem a csecsemőosztályra. Az első gyereknél még aggódtam, hogy hogyan fog kötődni, de így 5 és 3 év elteltével kijelenthetem, hogy mindkettőnek remekül sikerült! :)
A SOTE I. klinikára kellett fáslit is vinni, a trombózis elkerülése végett tekerték a lábamra a műtét előtt.
Minden jót!
Tegnap 15.46-os vagyok.
Képzeld, ma azt mondta a dokim CTG-n (már minden nap járok túlhordás miatt),h. Pénteken menjek éhgypomorra és nem ígéri de ha nincs nagy bolondokháza akkor megcsináljuk. :) Én nagyon örülök neki!! :) Te hol szülsz?
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Már kezdek megnyugodni :)
Szolnokon fogok szülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!