Május 24-re voltam kíírva. és ma megvizsgált a doki. Mit jelent az hogy cg 3111 hátra tekintő?
Figyelt kérdés
2009. máj. 26. 12:09
1/3 anonim válasza:
A c3111 a méhnyak illetve a méhszáj állapota. Az első szám a méhnyak hossza centiben vagy "ujjnyi" mértékegységben mérve, az alapesetben 3, tehát még ni9ncs megrövidülve. A három 1-es a méhszáj felső, középső és alsó szakaszának állapota. Teljesen zárt állapotban ezek az értékek nullák, az egyes már nyitást jelent. A hátratekintő gondolom a méhnyak hüvelyben elfoglalt helyzetére utal.
2/3 anonim válasza:
Igen, nincs megrövidülve még a méhnyak, viszont a külső, középső, és belső méhszáj már 1 ujjnyira nyitva van.
Könnyű, gyors szülést, jó egészséget, valamint sok boldogságot kívánok a Picihez!
3/3 anonim válasza:
Szia! Detto igy vagyok,ugyanaz az időpont, ugyanaz az eredmény. nagyon türelmetlen vagyok h mikor jön a baba, 2 hete volt 3400..szeretnék már szülni, de semmitől nem indul meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!