Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért van az, hogy akárhány...

Miért van az, hogy akárhány szüléstörténetet olvas az ember, mindig az derül ki, hogy a csecsemős nővérek hozzáállása hagy némi kifogásolni valót maga után?

Figyelt kérdés

Az én személyes tapasztalatom is ez. Egyetlen egy- viszont kiugróan- rendes csecsemős nővéren kívül az összes többi iszonyatosan bunkó volt. Sajnos szebb szót nem találok rá.

Tudom, hogy vannak rendesek is, ezért TISZTELET A KIVÉTELNEK, de tényleg érdekelne, mi lehet ennek az oka?

2012. jan. 10. 13:19
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Sajnos nekem velük volt egyedül rossz élményem. Teljesen el tudják venni az ember kedvét az ott töltött napok alatt. Más is keveset keres ebben az országban, attól nem kellene ennyire sivárnak és ridegnek lenniük( biztos vannak kivételek) Minek megy az ilyen csecsemős nővérnek? El nem tudnám képzelni,hogy pl. én az iskolában ilyen rideg és unott módon bánjak a tanítványaimmal, még akkor is ha sokan kicsit neveletlenek. Egy biztos, én magamtól "küszködtem" a szoptatással, pedig laktációs tanácsadó is volt a kórházban ,aki "híres" itt az országban és röhejes módon nem tudott segíteni a szoptatásban,,,illetve azt mondta egy nap,hogy mielőtt véget ér a munkaideje benéz hozzám még...na azóta is várhatom...Utána olvastam a neten, milyen ismert ..na nálam leszerepelt a csecsemősökkel együtt. Egyszer kértem segítséget tőlük akkor is kőkeményen közölték: "A szoptatás egy tanulási folyamat anyuka mind a babának mind önnek!" Ezzel le is voltam tudva. Akármennyit keres az ember,én sosem tudnék a munkámon belül ilyen közömbösen viselkedni.
2014. máj. 1. 15:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!