Ha fogadnom kell orvost, olyat találok aki nem mondja rögtön h na akkor innentől kezdve a magánrendelésére járjak?
2 császárom volt, ugyanannál az orvosnál. de elköltöztünk, és kell egy új doki nekem. mivel a 3. már tuti császár,nem tehetem meg h egyzsercsak megjelenek a kórházban. viszont most nem állok úgy h a 2 gyerek emellett egy dokinak fizetgessek 8-10e ft-okat havonta,hetente,ahogy behiv.
azt sem tehetem meg h csak a végén szólok,mert ezt előre meg kell beszélni.
aki volt ilyen helyzetben h oldotta meg? esetleg bp 18.kerületben van olyan doki akivel meg lehet ezeket beszélni? szülésért se tudok sokat fizetni..
köszönöm!
Ha nem zavar, hogy kicsit flegma, akkor hozzá mehetsz, ő sztk-san is vállal, szülésért sem mond árat, császározni biztos jól tud.
Esetleg megpróbálhatod, tényleg nem pénzéhes, sokak ódákat zengenek róla, de sokaknak nem jön be (nekem sem, én nála szültem, simán, de most máshoz járok, más kórházba és erre jó okom van, de egy programcsászárnál ilyen nem lehet, mint, ami velem történt, oda be fog menni és ott fog maradni, amíg szükséges, utána is meg fog látogatni).
Ja, a Péterfyben vezet szülést, ott az apuka is benn lehet a császárnál, nem utolsó szempont, viszont nem adnak a műtét után vérhígítót, beszéld meg ezt vele, mert sok a trombózisos kismama a Péterfys császár után, ő pedig elrendelheti, hogy kapj megelőzésként rá szurikat!
Megint én vagyok, ha elégedett leszel vele, azért 50-80 ezret illik neki adni a szülésért.
(Az 50-nek is nagyon örül.)
Nem igazán értem a kérdésed. Gondolod, hogy minden programozott császáros anyukának van fogadott orvosa? Szerintem nincs.
Végigviszed a terhességet az sztk-s terhesgondozáson, ha ő úgy látja, hogy nem tudod a 40 hetet kivárni, császározni kell, akkor ad egy papírt, amivel mész a kórházba és az ügyeletes császároz.
(Egyébként ezt már csak zárójelesen írom: ismerek olyan anyukát aki császár után simán szült, szóval nem törvényszerű a császár után a császár...)
A másik ami eszembe jutott: a magzat 91. napjától kapjátok az adókedvezményt, már meg is van a terhesgondozás, szülés ára. Persze ha nincs annyi bejelentett jövedelem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!