Szerintetek milyen az, mikor egy kismama jár 9 hónapon át egy doki magánrendelésére terhesgondozásra, aztán mikor szül, ez a bizonyos felkért doki a magánrendelését választja?
37 hetes terhes voltam mikor elfolyt a m.víz,tehát mentünk szülni (hajnali 2-kor).Du 3-ra még mindig csak 2 ujjnyira tágultam,fél 4 kor mondta a dokim hogy menjünk a műtőbe.Tudtam hogy 4-től magánrendelése van, mert 16:30 ra én is be voltam hozzá jelentkezve.17-17:30 lehetett hogy befejezte a műtétem, de NEM hagyott ott!!!
Elhiszem hogy kiakadtál, én is így éreznék.
Remélem ebben az esetben nem adott az ismerősöd egy fillért sem a dokinak!!!
Nagynéném így járt 20 évvel ezelőtt.Holnap lenne 20 éves a fia,aki a doktor hanyagsága miatt halt meg.Ő is felfogadott egy orvost,aki nem is kicsit lustán ment be hozzá,pedig nem egyszer,nem kétszer szóltak neki.Mire beért a köldökzsinór a kisfiú nyakára tekeredett és már nemtudta megmenteni...
Ennyit az orvosokról.Én ezért hangsúlyozom mindig,hogy érdemesebb szülésznőt fogadni,mert ha tudod,hogy nem programozott császárod lesz,akkor ő lesz veled végig,a doki csak varr.Ha esetleg mégis császárként végződne pedig így is úgyis muszáj a dokinak vágnia,ott már nem flegmázhat veled és nem is késhet el...azért,hogy a te ismerősöd az enyém vagy másé ne járjon hasonlóképp érdemes ezt tenni.Bízol valakiben s átb@sz szó szerint...ennyit érnek a mai orovosk:/
Barátnőm is hasonlóan járt, hamarabb megindult a szülése a vártnál és a dokija szinte a legvégére esett be, semmit se csinált, a komplikációt ami adódott (nem fordult rendesen be a baba) azt is az ügyeletes orvos oldotta meg...
és ezek után még barátnőmék képesek voltak az orvosuknak fizetni a szülés után!!! ÁÁÁÁ grrrrr
nagyon durva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!