Mit fog szólni a doki, ha hozzá járok terhesgondozásra, de visszajárok nemsokára a régi dokimhoz a magánrendelésére mert szülni meg nála akarok?
a 18ban lakom,az sztk 10perc,ez az egyszerű nekem,a régi dokim meg szent imrés.. a 11be nem tudok átjárni,nagyon messze van..
a mostani doki nem fog kiakadni? vele még nem került szóba a szülés..
27hetes mami
Ha én orvos lennék, nem örülnék neki, de nem szólhat semmit, szabadon döntesz.
Azért nem árt, ha ugyanaz végzi a terhesgondozást, mint akinél szülsz, hogy mindennel képben legyen.
(Én 100 km-t utaztam terhesgondozásra is a dokimhoz, pedig helyben is vannak persze nőgyógyászok, akik rámnézhettek volna, de ez természetesen a te dolgod.)
Szia. Szerintem szíved joga megválasztani a dokidat akinél szülni akarsz és ahhoz az sztk-s dokinak semmi köze. Lehet úgy gondolja hogy majd nála szülsz, de Te nem kérted fel, így és amúgy sem vetheti a szemedre. Ha meg megsértődne akkor sem kell vele foglalkozni. Szerintem ilyennel ne idegesítsd magad. :)
Nagyon boldog babavárást kívánok!! :):)
20 hetes kismami, Ani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!