Jövőhéttől NsTre kell járnom és a dokim a magánrendelésére hívott. Most 4hétig még heti 9000ft-ot fizetek neki? sőt, ha túl hordom heti 2x. Akkor úgy gondolom szülés után már nem nagyon szeretnék fizetni.
Nem lehet,hogy az NST-ért kevesebbet kell fizetned?
Barátnőm dokija ilyenkor 3 ezret kér el!
Nekem mákom van, az én dokim a kórházba hívott, ahol nem kell fizetnem!
A szülésre azért valami minimális pénzt kért ugye?
Én az elején mindent letisztáztam a dokival.... mire mikor mennyit,mit hogy...és ez után szépen eldöntöttem,hogyan tovább mivel kedvező és korrekt volt minden így felfogadtam(második babával persze jobban ott a rutin,elsőnél nem fogadtam,ha fogadtam volna se lettem volna ennyire előrelátó mindenbe). Magamat ismerve a dokinak is megjegyezném azt amit írtál.
soha nem beszéltünk pénzről :S
én adtam volna neki, de így?mert kb. ennyit adtam volna.40000ft-ot
Én az első terhesékemkor a rendeléseen 12 ezret fizettem ( nem semmi volt 5 évvel ezelőtt). Aztán eljött a 32. hét es jött a mglepetés: minden héten nst a magán rendelőben, 5 ezer forintért. Engem akkor nagyon rosszul érintett, és meg is jegyeztem, h ezt nem lehetne a korházban csinálni. Nos nem lehetett. Ráadásul a 32. héten kezdődött, csak tudnám miért. Végül 35. héten szültem, de akkor is haragudtam, h ezt nekem senki sem említette. Azóta ennél a dokinál 20 ezer egy vizit. : (
Sajnálom, h így jártál, es valóban ha túlhordod, még gyakrabban kell menjél. Ráadásul elkéri a rendes díjat.
Az én dokimnak 7000 volt a rendelési díja, de amikor ctg-re jártam, az már csak 2000 volt.
38.héttől már a kórházba hívott ctg-re, hiszen ha baj van, a magánrendelőben mit tudott volna csinálni velem. Úgyhogy csak 2-szer voltam pénzért ctg-n, a többi ingyen volt a kórházban.
Szerintem meg tudod beszélni a dokiddal, hogy te a kórházba szeretnél menni ctg-re. Te oda szeretnél menni, találj ki valamit, közelebb van, útba esik, stb stb.
Én biztos nem mentem volna többször is 7000-ért a magánrendelőbe ctg-re.
Viszont ha el is mész ennyi pénzért, akkor ne fizess annyit a szülésért, amennyit előre kitaláltál.
Ez felháborító...
3 dolgot tehetsz....
1: fizetsz szépen és meghúzod magad
2: vagy fizetsz az nst-ért és nem fizetsz a szülésért
3: vagy ha nem ragaszkodsz hozzá szülsz ügyeletesnél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!