Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jövőhéttől NsTre kell járnom...

Jövőhéttől NsTre kell járnom és a dokim a magánrendelésére hívott. Most 4hétig még heti 9000ft-ot fizetek neki? sőt, ha túl hordom heti 2x. Akkor úgy gondolom szülés után már nem nagyon szeretnék fizetni.

Figyelt kérdés
a védőnőm szerint nem is kell, mert a doki ezzel biztosítja be magát.
2011. dec. 1. 20:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ha tényleg elkéri 9000 akkor jogos,hogy nem akarsz fizetni a szülésnél!
2011. dec. 2. 09:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Ez nagyon durva!

Én a második trimeszter végén váltottam orvost(minden beutalómat a védőnőm intézte, egy vizsgálat vetkőzéssel-öltözéssel kb. 5 perc!!!, egy vizsgálat 6000 Ft /jó óradíj, nem???/). A második orvosom: egy vizsgálat min. 20 perc (5000 forint). NST-re az SZTK-ba küldött, hogy ne kelljen fizetnem, sőt felhívta rá a figyelmem, ha éppen nem Ő van ott, mondjam, hogy az Ő betege vagyok...

2011. dec. 2. 13:58
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát ez azért mindennek a teteje!Nem elég,hogy a magánrendelésére jársz és otthagysz több tízezer forintot,hanem még nst-re is oda menyjél.Nekem a 35. héttől kellett mennem és hetente 2x-3x oda jártam,mivel néha magas volt a szívfrekvencia és végül a 41.héten szültem.Szerencsére nekem a kórházba kellett menni.Számold ki,ez azért jó kis pénz lett volna kilencezerrel szorozva...
2011. dec. 2. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:

Az én dokim is azt akarta, hogy hozzá menjek NST-re (3000-ért), de én azt is sokallottam a vizsgálati 8000 mellett.Közöltem vele, hogy nekem kényelmesebb ha a kórházba megyek, mert közelebb van.Ezzel el volt intézve.

Heti 9000 az nagyon durva.

2011. dec. 2. 21:38
 15/16 anonim ***** válasza:

Én jártam a dokimhoz, de csak 2000ft volt, ha csak nst volt. 35.héttől járam, kéthetente vizsgálat+nst- akkor 10Ezret kért- de a terhesgondozási díja is 10Ezer volt havonta- tehát akkor pluszban nem kérte a 2ezret, és kéthetente csak nst 2ezerért. Végül a 38.hétre szültem- így olyan extra nagy ktg nem volt! :)

Én nem fizetnék egy nst-ért 9ezret. MOnd te is, hogy a kórház közelebb lenne, vagy kényelmesebb. Azért ez pofátlanság- amit a dokid veled művel. Meg ahogy olvasom azért vannak elég vastag arcbőrű nőgyógyik.... nemsemmi. (az a 120ezres tarifás szülés.... jópár évvel ezelőtt- jesszus)

2011. dec. 3. 22:00
 16/16 anonim ***** válasza:

az én nőgyógyászom tarifája 10e alkalmanként, azaz havonta - én is azt mondtam neki, hogy nekem a kórház közelebb van (amúgy tényleg), oda megyek inkább NST-re, nem a magánrendelőbe (nem problémázott rajta)

az előző szülésemnél az NST-n derült ki, hogy megindult a szülés, és már küldtek is egyből a vajúdóba, úgyhogy még praktikus is a kórházba járni NST-re :P

2011. dec. 9. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!