Jövőhéttől NsTre kell járnom és a dokim a magánrendelésére hívott. Most 4hétig még heti 9000ft-ot fizetek neki? sőt, ha túl hordom heti 2x. Akkor úgy gondolom szülés után már nem nagyon szeretnék fizetni.
Ez nagyon durva!
Én a második trimeszter végén váltottam orvost(minden beutalómat a védőnőm intézte, egy vizsgálat vetkőzéssel-öltözéssel kb. 5 perc!!!, egy vizsgálat 6000 Ft /jó óradíj, nem???/). A második orvosom: egy vizsgálat min. 20 perc (5000 forint). NST-re az SZTK-ba küldött, hogy ne kelljen fizetnem, sőt felhívta rá a figyelmem, ha éppen nem Ő van ott, mondjam, hogy az Ő betege vagyok...
Az én dokim is azt akarta, hogy hozzá menjek NST-re (3000-ért), de én azt is sokallottam a vizsgálati 8000 mellett.Közöltem vele, hogy nekem kényelmesebb ha a kórházba megyek, mert közelebb van.Ezzel el volt intézve.
Heti 9000 az nagyon durva.
Én jártam a dokimhoz, de csak 2000ft volt, ha csak nst volt. 35.héttől járam, kéthetente vizsgálat+nst- akkor 10Ezret kért- de a terhesgondozási díja is 10Ezer volt havonta- tehát akkor pluszban nem kérte a 2ezret, és kéthetente csak nst 2ezerért. Végül a 38.hétre szültem- így olyan extra nagy ktg nem volt! :)
Én nem fizetnék egy nst-ért 9ezret. MOnd te is, hogy a kórház közelebb lenne, vagy kényelmesebb. Azért ez pofátlanság- amit a dokid veled művel. Meg ahogy olvasom azért vannak elég vastag arcbőrű nőgyógyik.... nemsemmi. (az a 120ezres tarifás szülés.... jópár évvel ezelőtt- jesszus)
az én nőgyógyászom tarifája 10e alkalmanként, azaz havonta - én is azt mondtam neki, hogy nekem a kórház közelebb van (amúgy tényleg), oda megyek inkább NST-re, nem a magánrendelőbe (nem problémázott rajta)
az előző szülésemnél az NST-n derült ki, hogy megindult a szülés, és már küldtek is egyből a vajúdóba, úgyhogy még praktikus is a kórházba járni NST-re :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!