Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Van itt olyan aki 15,16,17...

Van itt olyan aki 15,16,17 vagy 18 évesen már szült?

Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
En 22 voltam mikor elos babank megszulettet most 24 vagyok es a masodikat varom!!Szerintem telyesen mindegy hany eves vagy ha az anyai osszton benned van akkor 18 evesen is el tudod latni a babat tudod imadni es megteszel erte mindent ha nem meg akkor 30 evesen se valtozol meg!!!Szerintem is fontos az anyagi hater legalabb egy sajat lakas vagy haz mert azert alberletbe szulni nem igazan jo dontes es az is fontos hogy ne legyen hiteletek!!!Szerintem a helyedben en is be fejeznem a sulit es utana el menek dolgozni es azutan johetne a baba!!!
2012. jan. 9. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak, akik szerint saját lakás, hitel és biztos anyagi háttér mellett javasolt a gyerek:

Én most 27 évesen várom a babánkat (egyetemre jártam és utána még dolgoztam is) Mivel nem akartunk albérletbe menni és a szüleinknél sem tudunk lakni sajnos, vettünk fel lakáshitelt. Ha akkor akarnánk gyereket, amikor nincs hitelünk, akkor 50 évesen szülhetnék!!!

Gondoljatok bele, ma anyagi biztonság?

Attól még a nők akarnak gyereket. És ha addig várnának, elmenne az élet, és még akkor sincs garancia az anyagi biztonságra.

Szerintem akkor vállaljon mindenki gyereket, amikor az ő életében itt az ideje.

2012. jan. 9. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!