Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi van ha nem adunk pénzt a...

Mi van ha nem adunk pénzt a dokinak szülés után? Pl. Ismerősöm ajándékcsomagot adott.

Figyelt kérdés
2009. máj. 23. 10:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Előre nem fizetünk, sőt utólag sem. Sok esetben jár úgy a kismama, mint a nővérem, hogy előre fizetett; jött is volna a doki, csak éppen a gyerek jött hamarabb! Az orvost meg nem lehetett "beriasztani", mert éppen valamelyik tengeren vitorlázott, abból az "alamizsnából", amit ők fizetés gyanánt kapnak.
2009. máj. 30. 04:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Én sem vagyok nagy hálapénz párti.De megnyugtatott a tudat,hogy a dokimra bármikor számíthatok.

A terhesség alatt nem kapott pénzt,csak a szülés után.

Szabijáról rángattam be.Rá 2órára már ott is volt.

A nővérem rá 1hónapra szült és ő is szabija alatt sikerült behívnia.Mi 40-50-et adtunk.Nem tudok,hogy keveselte-e erről nem beszéltünk.Őszintén szólva nem mertem megkérdezni a szülés elött a tarifáját(ha van) mert féltem,hogy sokat mond.Így csak annyit kérdeztem,hogy számíthatok-e rá. Ha a másodikat majd nem vállalja akkor tudok,hogy kevés volt.De én csak ennyit tudtam adni.+még a szülésznőnek is 30.Szóval 70-80-ban van egy szülés akárhogy is számoljuk. :( Ez van.

És csak innentől egyre "drágább" a gyerek.De minden pénzt megért! :)

2009. okt. 13. 23:09
 13/13 anonim ***** válasza:

Elöző vagyok.Bocsi most látom nem a kérdésre válaszoltam.

Ajándék csomag szerintem csak akkor nem gáz,ha ügyeletes dokinál szülsz.Ha fogadott akkor szerintem pénzt illik.(csoki,kávé szerintem ciki ilyen esetben,meg amúgy is)

2009. okt. 13. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!