Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha elfolyik a magzatvíz...

Ha elfolyik a magzatvíz azonnal kórház a fertőzésveszélymiatt, de miért? Mennyire azonnal?

Figyelt kérdés

Úgy értem,ha a víz tiszta (nincs mekonium), akkor csak belefér még egy zuhany, meg egy kis idő még a gyermekkel akit otthon hagyok napokra....

Természetesen ha nincsen fájás.

Például,ha délben elfolyik és egykor indulok az még belefér (20 perc a kórház)?

2012. jan. 4. 08:20
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálam anno antibiotikumról szó sem volt, és a mentőben sem fektettek le, ülnöm kellett. Itthon lezuhanyoztam. A szülészeten újra le kellett zuhanyoznom. A víz egyébként zöld volt. Nem paráztak miatta :P Semmi extra nem volt, csak hogy mikor végre a szülőágyra kerültem 2 órával a magzatvíz elfolyásának kezdete után, fekve kellett lennem és maradnom végig, ctg-re kötve. Még 4 óra múlva szültem meg, nem gyorsították semmivel. Szerencsére nem lett baj.

Egyébként tök feleslegesen zuhanyoztam, mert a víz ömlött belőlem folyamatosan :P

2012. jan. 5. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!