Ha a magzatvíz elfolyik tényleg mentővel kell bemenni a kórházba? 10 percre van tőlünk a kórház.
Figyelt kérdés
2009. jan. 26. 12:14
1/13 anonim válasza:
Ha időben érkezik a kicsi, akkor nem kell mentő. Bőven elég ha a férjed visz be. De tény, ha a víz elfolyik, nyomás a kórház!
A mentő akkor kellene, ha rohamszerű lenne a szülés, idő előtt.
2/13 anonim válasza:
De azért gondolom nem sétálni akarsz? Mert a mozgástól felgyorsulhatnak a dolgok.
3/13 A kérdező kommentje:
Nedm, nem sétálni szeretnék, persze : ) Csak hogy autóval, vagy mentővel. Mert a mentőben ilyenkor elvileg fektetve kell bevinni a kismamát.
2009. jan. 26. 12:41
4/13 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtam bevihet a párod autóval, főleg, ha ilyen közel van a kórház! De igaza van, aki előttem írta, hogy ha elfolyik akkor azonnal induljatok el, mert magasabb lesz a fertőzés kockázata! Könnyű szülést!
5/13 anonim válasza:
Én még lezuhanyoztam, összepakoltam a cuccom és a magzatvíz folyása után szűk másfél órával értem be a kórházba, én vezettem. Szerintem ha van aki bevigyen nem kell mentő.
6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. jan. 26. 14:54
7/13 anonim válasza:
Szia! Mi most járunk a párommal egy szülésfelkészítöre. Itt a szülésznö azt mondta, ha a baba fejjel lefelé van és a feje már stabilan beékelödött a medencébe (ezt a doki majd az utolsó vizsgálatoknál már mondja!), akkor autóval is mehetsz. De minden egyéb esetben nem árt mentöt hívni!
8/13 anonim válasza:
Nem kell mentő, de egy gyors zuhany után egyből irány a kórház!
9/13 anonim válasza:
Szia.
Nálam szombat du.fél négykor kezdett elfolyni a magzatviz(nem szivárgott rendesen folyt),és vasárnap de.fél 11-kor született meg a baba.Mi is már 2órán belül a kórházban voltunk,és végig folyt míg meg nem szültem.Ráértek szépen elkészülni,és a férjed bevisz:).
5hós baba anyukája
10/13 anonim válasza:
nem túlzás kicsit a mentő?!!? :-DDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!