Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés

A vizeletemben fehérje van, 150-160/80-90-es vérnyomásokat mérek reggeltől estig, sőt még éjjel is, nagyon nagyon vizes vagyok, az elefánt hozzám képest nádpálcán jár...

A picim végig 2 héttel nagyobb, mint kéne. 37 hetes vagyok.

A védőnő mondta, hogy beszéljem meg a dokival, indítsa meg a szülést, nehogy jobban elfajuljon a dolog. A doki azt mondta, hogy mérjem a vérnyomásom reggel-délben és este pénteken meg úgyis találkozunk(megyünk magánrendelésre), akkor majd megbeszéljük, hogy mi legyen...

Váltsak orvost, vagy nem lesz baj péntekig??

Mennyi esélyem van így természetesen szülni?(első baba)

2012. jan. 3. 16:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ne hagyd Magad!Az életetekkel játszik a doki!
2012. jan. 4. 12:22
 12/12 A kérdező kommentje:

Na bementünk a kórházba, a körzetiből elküldtek, mert hogy nem ott van a dokim... Aztán elmentünk oda, ahol a dokim van, bent voltam 6 napot, javult a vérnyomásom, hazajöhettem:)

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!:)

2012. jan. 11. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!