Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fontos! Van itt olyan anyuka...

Fontos! Van itt olyan anyuka aki szintén ijen szülésznöt fogott ki?

Figyelt kérdés
Lekezelö volt, mondta hogy pont müszakja végén kellett jönnön.(inditott szülés volt!)Mikor kérdeztem vajúdás közben, hogy mit fog csinálni, azt mondta majd meglátom, ö teszi a dolgát ne azzal foglalkozzam. És felfigyeltem rá hogy,mikor bejött egy orvos, hirtelen nagyon kedves lett. Nagyon a szivemre vettem. Szülés közben, (a párom is bentvolt,(gondolom) ezért visszafogottan, magyarázta hogy ne kiabáljak, meg ijenek. És mikor szülés után , mielött betolt a szobába, elötte megáll velem az eggyik fojosón, elment az ügyeletes növérhez, és elmondta neki hogy miket csináltam. És azon nevetgéltek. Nagyon rosszul esett. Szerencsére jött a váltás és egy nagyon drága növérkét kaptam. Nagyon fontos lenne nekem a véleményetek!!! Elöre is köszönöm!! egy 8 és fél hónapos kisfiú mamája

2012. jan. 19. 19:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de ez a szülésznő egy paraszt volt! Én panaszt tettem volna a hazajövetelem napján, egyenesen a főorvosnál. Azzal, hogy röhögcsélt rajtad, megalázott és rettenetesen bunkó volt. Nem is értem az ilyen minek megy ilyen munkakörbe......

Most már próbáld elfelejteni. Amikor én szültem, az egyik nővér volt nagyon paréj, nem szóltam mert ő szimplán csak tahó módon beszélt, de ha hallottam volna hogy rajtam röhög valakivel, nem álltam volna meg a főorvos ajtajáig, az biztos!

2012. jan. 19. 19:13
 2/12 anonim ***** válasza:
megkérdezhetem,hogy ez hol történt?
2012. jan. 19. 19:14
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez a szülésznő megsértette a betegjogot. Egyrészt azzal, ahogy veled beszélt, másrészt azzal, hogy a viselkedésedet ecsetelte a többieknek, akik ezen nevetgéltek. Egyébként még kiabálni is van jogod, ha az neked könnyebbséget jelent. Simán feljelenteném. Nem való ilyen ember szülésznőnek.
2012. jan. 19. 19:14
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem Veszprémben szültél?

Mert ott tapasztalatom szerint akad néhány ilyen szülésznő (biztos, hogy máshol is, de Veszprémben gyakoribb, mert ott nem lehet szülésznőt választani, nem számíthatnak nagyon honoráriumra,ezért nem erőltetik meg magukat az empátia területén, nincs veszteni valójuk.)

Amúgy sajnálom, ami történt, de sajnos előfordul, én ezért fogadtam szülésznőt és szültem máshol, mert ha velem így viselkedett és beszélt volna a szülésznő, én biztos hozzá vágtam volna minimum az infúziós állványt és elküldtem volna melegebb éghajlatra.

(Szülésznő hallgatóként sajnos mindenbe beleláttam, komolyan mondom a gyomrom kavargott a szülésznők hozzáállásától, tisztelet a kivételeknek!)

2012. jan. 19. 19:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Na a Sote I-en volt egy ilyen paraszt. Már írtam is korábban, hogy mindennel meg voltam elégedve, kivétel az éjszakás ügyeletes szülésznővel! Hú, ha visszagondolok rá, összeugrik a gyomrom. :(
2012. jan. 19. 19:32
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Másfél év van a két császárom között.Az elsőnél lévő szülésznő mikor a másodiknál a kórházba megismert ezt mondta:"nagyon sűrűn jönnek ezek a kölykök nem?" Mivel amúgy is érzékenyebb vagyok,én bizony elbőgtem magam.:-(
2012. jan. 19. 20:07
 7/12 A kérdező kommentje:
A Kanizsai kórházban szültem. Pont ezt a barmot fogtam ki.Féltem ha legközelebb is öt kapom ki(tervezünk tesót is) még rosszabb leszz.
2012. jan. 19. 20:19
 8/12 A kérdező kommentje:
Ja és ittsem lehet szülésznöt választani. Pedig van 1-2 nagyon aranyos is....
2012. jan. 19. 20:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Kanizsa? elvileg ott szültem volna, de Egerszeg lett belőle. A szülésznőmre nem panaszkodom, bár fura stílusa volt, de Zeg-en a gyermekágyas részlegen volt balhé, mikor bent voltunk. az egyik éjjel dolgozó nővérek miatt többen kicsaptuk a hisztit, félelmetesen bunkók, lekezelők voltak, ráadásul megágyaztak maguknak a kis szobájukban és tojtak mindenkire nagy ívben :-(((( a csecsemős is és a gyermekágyas nővér is, karöltve. akkor nekem még nem ment a szoptatás, jó lett volna, ha valaki segít, a szobatársamnak eldagadt a lába, megijedt (válasz a nővértől: "na és, az enyém is szokott dagadni!"). valamennyien hashajtózva voltunk ráadásul és többen kértük, figyeljenek a közösben a babáinkra, míg túlleszünk a hatáson. de őket aztán nem hatotta meg a gyereksírás sem! a csúcs nálam az volt, ami nem csak nálam, hanem a szobatársaknál is kiverte a biztosítékot, hogy szívmonitoron volt a kisfiam, de kértem, vegyék le egy kicsit, már nem emlékszem, miért. a válaszuk, hogy orvosi utasítás, nem vehető le. oké, semmi gond, akkor ne vegyék le, végülis a gyerek érdeke. hajnali négykor viszont enyhén szólva rémisztő volt arra riadni, hogy nem hallom a monitor csipogását, gyakorlatilag nem hallom a fiam szívverését! utóbb kiderült, lemerült az elem és abszolút nem méltóztatott nekik kicserélni, csak mikor patáliáztunk :-(((((

bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, de közel másfél év után jólesett kiírni magamból. így talán sikerül egyszer megbocsájtanom :-((( azoktól pedig ezúton is elnézést kérek, akiken ártatlanul csattant az ostor, mert valamennyi nővért pellengérre állították azon a reggelen, holott valamennyi tündéri, aranyos, bűbájos és segítőkész volt velünk, jó eséllyel valódi hivatástudattal :-))) leszámítva ezt az egy-két embert, na ők nagyon nem oda valók. Kanizsáról is van némi tapasztalatom, de csak a terhespatológiáról, és nem véletlenül nem Kanizsán szültem, holott "hivatalosan" ott kellett volna...

2012. jan. 19. 21:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon durva! Nagyon sajnálom, hogy ez történt veletek.

Ilyen pillanatokat örökre beárnyékolhat egy ilyen...

Ez a szülésznő alkalmatlan a pályára, egy kiégett, éretlen személyiség.

Tudom, nehéz, de próbálj a jóra emlékezni, és legközelebb elkerülni, vagy határozottan kiállni magadért, és elküldeni a fenébe!

2012. jan. 20. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!