Fontos! Van itt olyan anyuka aki szintén ijen szülésznöt fogott ki?
Figyelt kérdés
Lekezelö volt, mondta hogy pont müszakja végén kellett jönnön.(inditott szülés volt!)Mikor kérdeztem vajúdás közben, hogy mit fog csinálni, azt mondta majd meglátom, ö teszi a dolgát ne azzal foglalkozzam. És felfigyeltem rá hogy,mikor bejött egy orvos, hirtelen nagyon kedves lett. Nagyon a szivemre vettem. Szülés közben, (a párom is bentvolt,(gondolom) ezért visszafogottan, magyarázta hogy ne kiabáljak, meg ijenek. És mikor szülés után , mielött betolt a szobába, elötte megáll velem az eggyik fojosón, elment az ügyeletes növérhez, és elmondta neki hogy miket csináltam. És azon nevetgéltek. Nagyon rosszul esett. Szerencsére jött a váltás és egy nagyon drága növérkét kaptam. Nagyon fontos lenne nekem a véleményetek!!! Elöre is köszönöm!! egy 8 és fél hónapos kisfiú mamája2012. jan. 19. 19:03
11/12 anonim válasza:
Leírásod alapján,azt hittem szombathelyen szültél.
Itt is nagyon bunkóak,mind a szülésznők,mind a csecsemősök. Tisztelet a kivételnek,mert volt kb. 2 aranyos,kedves.
12/12 anonim válasza:
Azért szerintem abszolút nem lehet egy nővér viselkedéséből megsaccolni a várost :))))))))))) Minden kórházban van jó és van rossz dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!