Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Érdemes levágatni a hajat a...

Érdemes levágatni a hajat a szüléshez?

Figyelt kérdés

Hosszú, hátközépig érő hajam van, ráadásul nagyon dús és én imádom ahogy a férjem is. Nagyon sokan mondták, hogy macera van vele szülésnél és sokakat zavar. Ez lesz az első szülésem.

Ti mit gondoltok erről?

2012. jan. 1. 14:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok anyuka levágatja a haját, de inkább szülés után, a baba miatt. Én nem vágattam le, nagyon szeretem a hosszú hajamat. Igaz szülés óta nem volt még kiengedve, de majd eljön annak is az ideje. Szülés közben meg elfelejtettem összefogni, de nem zavart semmiben.
2012. jan. 2. 11:28
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok boldogságot a pároddal és a babával! :)
2012. jan. 2. 11:57
 13/14 anonim válasza:
100%

Nekem is hosszú hajam van.

befonattam 2coffba igy nem volt vele semmi gondom,sőtt amig bent voltam tartott is majd itthon kibontottam és megmostam.

Ha levágatod utánna macerásabb tűzögetni kis csatokkal mikor

már a babával kell foglalkozz. 10hete szültem

2012. jan. 2. 13:11
 14/14 anonim ***** válasza:

Nehogy levgasd!

Fenék alá érő hajjal mentem szülni - a terhesség második felétől egyáltalán nem hullott, dúsabb és csillogóbb volt mint valaha. Általában befonva hordtam, vagy lófarokban, ahol az utolsó gumi-csavaráson csak félig húztam át, így egy kis konty lett a vége, nem ért le a hátam közepéig sem. Egyáltalán nem volt útban. Én este mosom, törölköző a párnára, reggelre megszárad. A kórházban sem volt gond vele, ugyanúgy kezeltem mint itthon, annyi különbséggel, hogy az éjszakai felkelések, cicizések miatt éjjel is össze volt fogva (meg aztán itthon is az első pár hónapban...).

Szülés után 3 hónappal viszont levágattam vállig érőre, mert akkor meg annyira kihullott, hogy már nem volt szép. Most hátközépig ér és három hónap múlva jön a kistesó. :)

2012. jan. 2. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!