Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen méretű Tena betétet...

Milyen méretű Tena betétet vegyek szülés utánra? Normált, vagy extrát?

Figyelt kérdés
A gyermekágyi vérzés idejére, nem inkontinencia miatt. És mennyire lesz szükség, ti mennyit használtatok? Vagy elég az éjszakai betét is? Mik a tapasztalaitok?
2011. dec. 29. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én éjszakai Alwayst használtam, plusz a kórházban adtak gézbe csavart vattát, ott ezt még rátettem a betétre. Sokat vegyél, mert darabos is lehet a vérzés, szóval az nem fog beszívódni. Az eldobható bugyi meg remek találmány, császár után is használható, nem bántja a sebet, és ha véres lesz, kidobod.
2011. dec. 29. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
szió én a normált vettem, vittem be, ugyan császáros voltam, de ugyan úgy tisztultam, mint ha sima lett volna.És maradt belőle kb 5 db mármint a csomagból. 6 nap után jöttem haza, és itthon is kellett még, de akkor már elég volt a sima betét. Kinek milyen de szerintem extrára nem lesz szükséged.
2011. dec. 29. 13:02
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kellett 4-5 napig a legnagyobb Tena, nem lett volna elég az éjszakai.

Vettem egy csomag nagy tenát, egy csomag kisebb tenát, meg vagy 3 csomag éjszakai betétet.

Eldobható bugyi tényleg jó, illetve a tena betétmegtartó hálós bugyi is nagyon klassz.

2011. dec. 29. 13:03
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
én simán szültem és extrát vittem be, mert úgy voltam vele, hogy ha nagyobb, az nem baj, viszont ha átázok, az nagyon kicsi. be is jött, az extrával kibírtam az éjszakát is, pont jó volt a mérete. Otthonra még 1-2 napig kellett a tena (2 csomagot vettem, a 2.-nak a feléig fogyott el kb.), utána pedig az always éjszakait használtam.
2011. dec. 29. 13:23
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem sokáig a tena kellett még az 5. héten is tisztultam,és csak a vége felé volt elég a sima éjszakai,pedig császáros voltam,ahogy irták,inkább nagy mint átázzak,főleg császár után,mikor mozdulni is alig tudsz.
2011. dec. 29. 13:49
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Extrát vettem, nem fogyott el a teljes csomag, mikor már áttérhettem a normál betétre.

Mivel nem mindenkinek egyforma a szervezete, így javaslom, hogy te is a nagyot vedd meg.

Én hirtelen ürültem, nagyon gyorsan visszaállt a méhem, így a vérzés is elég intenzív volt az elején, aztán meg sokáig éppencsak volt.

2011. dec. 29. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
én vettem 1 csomag Tena extrát, meg éjszakai Carefree-t. kb. a fele fogyott el. utána sok tisztasági betétre volt szükség (már otthon).
2011. dec. 29. 15:26
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit más. Én extrát vettem és néztem is, hogy ez tök sok, mit fogok ennyivel csinálni? Aztán a magzatvíz csak folyt majd egy napon át mielőtt beindították a szülést és nem is tudom mit csináltam volna a betétek nélkül! Utána csak pár napig használtam tenát, utána elég volt az always éjszakai is.
2011. dec. 29. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Na, ez változó!

Szülés után 1-2 napig kellett az extra. Utána elég volt a normál.

De ez Én voltam. A szobatársam például nem vérzett annyira, mint én... Ez van...

2011. dec. 29. 19:35
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek, akkor veszek inkább nagyobbat, extrát 1 csomaggal, meg éjszakai betétet többet.
2011. dec. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!