Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kismamák akik nemrég szültetek...

Kismamák akik nemrég szültetek és volt fogadott orvosotok, hogyan alakult az utolsó pár hetetek?

Figyelt kérdés
Arra gondolok amikor a 36. héttől(minden héten,legalábbis nálunk így van) kellett menni CTG-re (NST) és az eredménnyel vissza kellett menni az orvosodhoz.Akkor a dokid mindig elkérte a pénzt?Mert szülésig eltelik pár hét és addig adsz XY összeget neki.Vagy volt olyan jó fej,hogy nem kért pénzt?
2009. máj. 20. 12:28
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én egy olyan ferr dokinőhöz jártam, aki az egész terhesség alatt egyetlenegyszer sem kér és nem is fogadott el egyetlen fillért sem. Sőt, még szülés után sem akarta elfogadni!! Persze az ilyen orvos ritka, mint a fehér holló...
2009. máj. 20. 12:51
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

volt dokim es szulesznom is, nemreg szultem

az atlag tarifaja 10ezer forint, de kb a 2. harmadtol csak a korhazban fogadott (ingyen), a szules utan (12 orat vajudtam, elhuzodo szulesem volt) csak 45 ezret tudtunk neki adni, de ennek ellenere benezett a szules utan minden nap, adott jo es hasznos tippeket, sokat segitett, és még most is, pedig mar 2 honapos mult a bebim.

2009. máj. 20. 12:56
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én még ugyan nem szültem, 35. héttől járok ctg-re hetente. Utána nem kért pénzt a doki, eszembe sem jutott adni, mert nem a rendelőbe megyek, hanem a kórházba a várandós ambulanciára. Az eredményem meg mindig benne volt már a számítógépben, így ha legközelebb mentem az is megvolt. Én arra leszek kíváncsi, hogy az utolsó uh-on kér-e pénzt. Ki lehet fogni a normális dokikat. :)
2009. máj. 20. 13:09
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem a dokim a 35 héttől az nst után megnézett, de sosem kért pénzt akkor. és nem is kellett visszamenni a magánrendelésére, mindig a kórházban beszéltük meg a dolgokat.

Szülésnél 35000-t adtunk a szülésznőnek 15000-t. de mind a ketten többször benéztek hozzánk

2009. máj. 20. 13:24
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is nőhöz jártam, és ő sem kér pénzt(hál'isten)
2009. máj. 20. 14:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi! Hová jártál?
2009. máj. 20. 14:45
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Kíváncsi vagyok nálam,hogy fog alakulni.Mert nálunk az a szokás,hogy a terhesgondozóban csinálják a CTG-t és azzal kell elmenni az orvoshoz.
2009. máj. 20. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem a dokim csinálta az nst, ctg-t hanem a szülésznőm, a dokihoz akkor mentem mikor kivoltam írva, és nem jött a baba, és 2 napont, naponta kellett mennem a korházba, de akkor már nem kért semmit.
2009. máj. 20. 15:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Amikor CTG volt és utána menni kellet a dokihoz megmutatni neki a papírt, illetve volt amikor meg is vizsgált, pénzt nem kért.

Tehát az utlsó hónapban, amikor mér a kórházabn talákoztunk minden héten, nem kapott pénzt.

Kérni egyébként egyáltalán nem kért, a magánrendelésen volt 7e a tarifa, de oda se hívott felslegesen csak a pénz miatt.

A szülésért - a kontrollon, ami nálam a szülés után 10 héttel volt, mert csak akkor tudtam elmenni - adtam neki 20 ezret.

2009. máj. 20. 22:01
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2009. máj. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!