Van olyan aki nem vette észre, hogy elfolyt a magzatvize?
Figyelt kérdés
És csak a kórházban derült ki? Mostanában az a mániám, hogy nem fogom észrevenni, hogy elfolyik a magzatvizem. Félek, hogy mondjuk zuhanyzás közben történik meg.2011. dec. 22. 17:40
1/7 anonim válasza:
Szia!
Én nem vettem észre mikor folyt el.
Hajnalban fájásokra ébredtem és bent a kórházban amikor vizsgált a doki kérdezte, hogy mikor folyt el a magzatvíz. Én meg csak pislogtam :D Ebből adódóan semmi problémánk nem volt, ne aggódj!
2/7 anonim válasza:
én épp zuhanyoztam és akkor folyt el, nem éreztem semmi különöset csak mikor kijöttem a zuhany alól akkor éreztem, hogy csorog a lábamon picit rózsaszínes víz.
3/7 anonim válasza:
Hát, nem tudom. De az úgy kiömlik. Nem? Azért csak érzed, hogy valami belőled folyik, és nem a zuhanyból. Ezt azért írom, mert számomra hihetetlen, hogy ugyanúgy jártam, mint az első. Kérdezte a doki burokrepinél, hogy hol a víz. Hát, csak annyit tudtam mondani, hogy nem ittam meg. Hát hogy szivárgott? Folyt? Nem egyik sem. De hogy hova lett, azt nem tudom. Lehet felélte. Vagy ki tudja. Mondjuk nem volt semmi gáz a gyereknél, csak szárazon kellett szülnöm.
4/7 anonim válasza:
Fura, mert nekem addig folyt a vizem, amíg meg nem szültem (13 órán keresztül). Folyamatosan csordogált és mindig újratermelődött.
Mondjuk én is attól féltem, hogy nem fogom észrevenni :)
5/7 anonim válasza:
A másodiknál nem tudom, hova lett, talán felszívódott...mikor megszületett, nagyon kevés volt, de nem folyt, az biztos. Az elsővel felső burokrepedésem volt, és mikor pattant egyet, végig szivárgott a vajúdás alatt, 15 órát. Aztán egyszer csak rengeteg kifolyt, na onnantól lettel fél perces fájásaim.
6/7 alaszka válasza:
Hát nekem elfolyt, egy pukkanás, pici nyilaló fájdalom, és kb. mintha egy kanna víz lett volna. Utána még olyan löket szerűen jött többször órákon át, minél több folyt el, annál puhább lett a hasam, megszűnt az a kemény felfújt állaga.
7/7 anonim válasza:
Érdekes, mert azt hittem a víz az hirtelen elfolyik, Úgyhogy tudod hogy ez az. (nekem is ez volt az első babánál). De több helyen olvasom, hogy a magzatvíz szivároghat is.
Viszont egy megnyugtató dolog: amíg fent van a méhlepény, folyamatosan termeli a magzatvizet, nem marad "száraz" odabent a baba!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!