Akinek csak szivárogva folyt el a magzatvize, az meddig tartott, és utána elfolyt rendesen is? A szivárgás után mikor jöttek a fájások?
Szia! Na mi van veletek?
Egy cipőben járunk, sajnos segíteni nem tudok. Én tegnap délután vettem észre mintha szivárogna, de itt a környék összes patikájában se lehet kapni olyan batétet ami kimutatja. Nem tudom az volt-e vagy csak vizes folyás (ami eddig nem volt nekem ennyi), 7-8 perces keményedéseim voltak este 8-ig, mikor elmúlt minden. Így még várunk!
Hány hetes vagy? Én 38.
Szia! Most jöttünk meg. Volt UH, NST, megnézte a méhszájat is (2100) és átküldött vérvételre. A folyásra ami nem magzatvíz, irt fel Canesten hüvelykúpot. Azt mondta ez ilyenkor teljesen normális.
Amúgy fájásaim vannak, csak rendszertelenek. 5 és 12 perc között jönnek. Pont volt akkor is mikor ultrahangozott, rá is kérdezett, hogy görcsölök-e, mert látja az UH-on az összehúzódást. Hétfőn kontroll, vagy ha rendszeressé válnak a fájások akkor kell visszamenni.
Mensi jellegű görcsök, de nem túl erősek. És olyankor keményedik is a hasam. A derekam is fáj. De ez még kibírható, fog jobban is fájni...
Már minden bajom van, komolyan. Lassan kijöhetne ( 3100 g-ra becsülték ma, azzal kiegyeznék...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!