Mindenki hallotta vagy érezte azt a bizonyos "pukkanást" mikor elfolyt a magzatvize? Mihez lehet hasonlitani azt a hangot vagy érzést?
Figyelt kérdés
2009. aug. 14. 14:06
1/5 anonim válasza:
Én nem hallottam semmit.Teljesen olyan érzés volt mikor megjön a mensid, és folyik a vér!Csak ez nem vér hanem víz!Semmilyen már érzéssel nem járt nekem!De változó lehet ez is, mert a sógornőmnek görcsel jött!
2/5 anonim válasza:
en ara ebredtem az elsonel hogy nagyon kell pisilnem es mintha picit folyna belollem valami majd mikor elmentem eszrevettem hogy olyan apro pici feher pontocskakal, darabkakal van tele a folyadek az a magzatviz.
3/5 anonim válasza:
Nem hallottam, de talán éreztem valamit. Olyasmi, mint amikor pisilni kezdesz, csak sokkal "bentebbről" vagy "fentebbről" kezd el folyni és megállíthatatlan :-)
Nem igazán lehet ezt szavakba önteni...
4/5 anonim válasza:
Én semmit sem éreztem...épp teát vittem a férjemnek, hirtelen azt hittem, azt lötyögtettem a lábamra és az folyik :) nekem nagyon halványan rózsaszínes volt a víz, de a mennyiségből egyből tudtam h ez tutira magzatvíz :)
5/5 anonim válasza:
Nem volt annak semmi hangja. Viszont nálam nagyon folyt. Betétet hiába raktam, kevés volt. A kórházba érkezésig egy törölközőt szoritottam oda, hogy felfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!