Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akinek elfolyt a magzatvize:...

Akinek elfolyt a magzatvize: hol folyt el? Ágyban, kanapén, wc-n, kádban, buszon?

Figyelt kérdés
Hülye kérdés, de érdekel, hogy után mit csinált mondjuk az ággyal? Kiszáradt? Maradt folt?
2010. febr. 24. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát én eléggé jól időzítettem, mert este beballagtunk a fájások miatt, és ahogy a doki segített felülni a vizsgálóasztalra, akkor produkáltam egy mini-niagarát:)
2010. febr. 24. 21:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem amikor elfolyt pont a terhesambulancián voltam Nst-re vártam. Nagyon kellet pisilnem, elmentem wc-re és akkor folyt el. Azt hittem csak a pisilést nem tudom abbahagyni. Amikor már a nacimból is csurgutt akkor összeszedtem magam és kiléptem szólni, hogy mi van. A nadrágon nem hagyott foltot, ki tudtam mosni. :) Most ismét várom mi lesz:)
2010. febr. 24. 21:26
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Kanapén...épp tv-ztünk...Ráadásul én feküdtem...csak a kanapéra folyt minden,vagyis félig...mert bőr(vagy műbőr v mi a szösz) kanapé és lefolyt a fele a szőnyegre és a padlóra..bloáá S:

Minden kiszáradt,nem volt gáz...átsuvickolták persze mire hazamentünk:)

2010. febr. 24. 21:34
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi 5 perces fájásokkal mentünk a kórházba és amikor kiszálltam az autóból, akkor folyt el egy része az utcán a kórház elött. Egy másik része a vizsgálóban, a maradék burokrepesztéskor.
2010. febr. 24. 21:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

A ferjemmel voltam korhazban, mert vese kove volt es nagyon rosszul lett amikor elindult a ko.

Epp indultam haza.Felalltam a szekrol, hogy veszem a kabatom es a lanyunk ugy gondolta, hogy maradjunk egyutt mind a harman es kijon :)

Igy egyutt szultunk.Szerencsere neki csak 1-2 ora volt.

10 napos a babam :)

2010. febr. 24. 21:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Hajnalban arra ébredtem, hogy valami folyni készül, de még nem folyt. Kiszaladtam a Wc-re, és ott kezdett el folyni. Úgyhogy az ágy megúszta :)
2010. febr. 24. 23:00
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Mindkét esetben a WC-n. Egyszer a kórházba beérkezéskor rögtön, egyszer meg itthon.
2010. febr. 25. 08:24
 8/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Ma azzal álmodtam, hogy a játszótéren folyt el a vizem (van egy 19 hónapos lányom). Kicsit aggódom, de azért sikerült megnyugtatnotok! Tehát egy mini-statisztika szerint a bútorok nagyjából megússzák...

2010. febr. 25. 09:17
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is ezen szoktam gondolkozni és félek tőle nagyon hogy kellemetlenül fogom magam érezni ha utcán buszon villamoson vagy mondjuk apósoméknál történik mert ott meg minden le van szőnyegezve... Kíváncsi leszek mert nekem már a nyákdugó elment múlthéten és elméletileg a magzatvíz a következő ami megy...

2010. febr. 25. 10:25
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Hajnalban arra riadtam,h. elönt valami. Összemagzatvizeztem az ágyat, a szőnyeget a szobában és az előszobában is és a fürdő is úszott. Pedig összeszorított lábakkal siettem!

Felkeltettem a páromat, ő a szüleimet, én meg közben elkezdtem lehúzni az ágyneműt, a lepedőt, dörzsölgettem a szőnyeget, de anyukám amint észrevette, elzavart,h. hagyjam a fenébe. Amikor hazajöttem, már nem volt nyoma a balesetnek. :)

2010. febr. 25. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!