Második vagy többedik babát várók, próbáltok valamit tenni az ellen, hogy ne épp karácsonykor kelljen kórházban lennetek?
Második babánkat várom, és bár még csak 36 hetes vagyok, az utóbbi napokban úgy érzem, mr nem tart soká.
Csütörtökön megyek dokihoz, attól tartok, a vizsgálat miatt beindul majd a szülés.
Akkor meg aztán a Szentestét a család nélkül kell töltenem a kórházban.
Tyűűűűha. :D
Én is ma voltam dokinál, BPD 9,3, becsült súly 2756g.
Ezzel még egyenlőre elboldogulok. :-))
Nekem még 30-án CTG, és január 12-én még szeretne látni, tehát úgy tűnik szerinte nem szülök még.
Boldog Karácsonyt kívánok!
Jajjdejó, gratulálok!
Nagyon örülök,hogy visszatértél megírni!
Minden jót nektek, sok örömöt és boldogságot!
Én az vagyok, aki 23.-ára volt kiírva. Mindent megtettünk, végülis 22.-én reggel született meg a kislányunk, a szentestét még bent töltöttük, de így volt tökéletes, csak egy nappal tolódott a karácsony. Úgy mentünk haza, hogy fel volt díszítve a fa, őt meg betettük alá :)
Csak a töltött kápiról maradtam le....
Végül január 11-én szültem, betöltött 39. héten.
Nem volt nagy forgalom.
A babámat semilyen front nem robbantotta ki hamarabb.
24.-e reggelig dugug volt a csecsemős osztály, s akkor mindenki hazament, kb 10en maradtunk bent....
Az osztályos nővér örült hogy bent volt szenteste, elég magányos, elhagyta a pasija, úgyhogy bejött és engem traktált ezekkel (amúgy nagyon kedves volt) csak épp jegeltem a gátam és levegőztettem a sebes melleim... eléggé zavarban voltam. aztán szerencsére jött a családom és felszabadítottak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!