Mentő vagy Bkv?
Figyelt kérdés
Ha eljött az idő hogy kórházba kell indulni de nincs kocsi akkor mentő vagy bkv?2011. dec. 13. 16:46
2/15 anonim válasza:
szerintem inkább taxi. a mentő csak oda visz, ahová tartozol, és ha nem ott szeretnél szülni, akkor az nem jó. kivéve, ha a kiskönyvedbe beleírja a kórház, ahol a fogadott orvosod dolgozik, hogy várnak szeretettel. :) Akkor jöhet a mentő is.
3/15 anonim válasza:
hát, bkv-val biztos nem mennék, mentő vagy taxi vagy a szomszéd kocsija, nyilván aktuális állapottól, kórház közelségétől és a terhesség eddigi lefolyásától is függ
4/15 anonim válasza:
Mentő.
Én már akkor meg akartam szülni a bkv-n, amikor még közel sem volt a szülés, mert úgy rázott a busz, hogy azt hittem kipottyan a gyerek. Vajúdva aztán nem zötykölődnék végig a városon, főleg nem mondjuk folydogáló magzatvízzel...
5/15 anonim válasza:
Attól függ.Ha pl faros a baba vagy haránt akkor rögtön vízszintesbe kell tenned magad és hívni a mentőt.(előreeső köldökzsinór miatt).De egyébként sztem mentő mindenképp.Semmi esetre sem bkv.
6/15 anonim válasza:
Én busszal mentem az első gyereknél a fájások kezdetekor reggel 7 körül és mire kibújt a drága délután fél kettő lett. :-)
7/15 anonim válasza:
Mentő!
Pláne, ha a magzat víz is elfolyik, mert fertőzést kaphattok. Nekem akkor folyt el a magzatvíz, amikor a kórház előtt kiszálltam a kocsiból, és rögtön adtak valamit (talán antibiotikumot?, erre már nem emlékszem).
9/15 anonim válasza:
ha a kettő közül lehet választani-> mentő, egyébként taxi a leggyorsabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!