Hogy is van ez, ha a mentő visz be a kórházba?
Előre láthatólag a férjemmel megyünk majd be szülni autóval, de mindenre fel szeretnék készülni.
Ha esetleg a mentő visz be a kórházba, akkor nem tudom, hogy melyik kórházba fognak vinni. Bp.től 25 km-re lakom, és elvileg! a János kórházhoz tartozunk, de a Margit kórház sokkal közelebb van és ott szeretnék szülni.
A dokimnak említettem, hogy be kellene írni a kiskönyvembe, hogy a Margitba vigyen a mentő, de csak nagy szemekkel nézett rám. Azt mondta ilyenről ő még nem hallott.
Hát fura ha nem hallott róla, mert a kiskönyv hátuljába bele kell pecsételni a dokinak is hogy rögtön őt hívják ha kezdődik a szülés. Plusz a kórház pecsétjével van benne egy igazolás hogy helyet bíztosítanak abba a kórházba a szülésre! Így a mentő oda visz ha elindul a szülés:-)
Nálam 3 éve így volt:-))
Első vagyok:
Nem tudom most hogy van de három éve abba a kórházba vittek ahonnan volt igazolásod:-) Nekem kellett mert nem ott szültem ahova tartoztam! A kiskönyvemben megnéztem, egy papír van az utolsó oldalra tűzve amire rá van pecsételve, hogy: " SZÜLÉSRE A BM KÓRHÁZBAN HELYET BIZTOSÍTUNK", alatta a kórház pecsétje, utána az orvosom pecsétje és aláírása, hogy őt hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!