Akinek folyt már el magzatvize, mit csinált épp akkor, otthon voltatok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Hányadik hétben történt?2009. máj. 16. 11:31
21/24 anonim válasza:
aznap már kb 10 órától voltak fájásaim, amik estére már 3 percesek voltak. Kórházban voltam, előtte 2 héttel már befektettek egy rosszul sikerült NST miatt. Szóval lefeküdtem, éjszaka 1.51-kor pukkanásra ébredtem és elfolyt, 12.06.-kor megszületett a kisfiam. 39+5 hetesen.
22/24 anonim válasza:
A kiirt nap utan ket hettel, az inditasra kiirt napon hajnal negy korul kezdtem erezni olya kaparaszo erzest...felalomban az futott at az agyamon, hogy egy kiseger van a pocakomban :)
Aztan iszonyat rugdosasba kezdett a fiam, azt hittem azert hogy forduljak mar a masik oldalamra. Akkor megnyugodott es meg visszaaludtam kb egy orat. aztan arra ebredtem, hogy pisilni kell, felultem es akkor kifolyt egy adag. mondanom sem kell fel alomban azthittem bepisiltem...meg is fordult a fejemben, na basszus idaig is eljutottam. aztan elindultam a furdobe, de meg ott is folyt, na akkor esett le. szoltam a ferjemnek, nyolcra mentunk a korhazba, delben kaptam oxitocint mert egy centit sem tagultam. 23 ora multan lett meg a fiam :)
23/24 anonim válasza:
pont másztam fel az orvosnál a vizsgálóasztalra 39+5 hetesen.rá 3 órájára meglett a kislányunk
24/24 anonim válasza:
kiírt időpont előtt 2nappal reggel ébredéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!