Akinek folyt már el magzatvize, mit csinált épp akkor, otthon voltatok, vagy nem?
Figyelt kérdés
Hányadik hétben történt?2009. máj. 16. 11:31
1/24 anonim válasza:
Én a kórházi liftben voltam mert haza akartak küldeni, hogy ebből nem lesz szülés, a CTG alig mutat valamit miközben én már tekeredtem a görcsöktől. Szerintük ezek csak jóslók lehetnek. Fájásokra panaszkodtam meg elment a nyákdugóm és azért mentem be. Ezután visszamentem a szülőszobára és megmutattam mi a helyzet...ráadásul a babám már belekakilt a magzatvízbe. Elnézést kértek és betessékeltek. 6 óra múlva megvoltunk.
2/24 anonim válasza:
Szia! A kiírt nap előtt 3 nappal folyt el a magzatvizem. Éppen aludtam otthon, este 9 körül lehetett. Nagyon meglepődtem, egy zuhanyzás után mentünk a kórházba.
3/24 anonim válasza:
kiírt napon ment el és pont a kórházban votam
4/24 anonim válasza:
40+4 hétben történt,itthon! nekem nem egyszerre folyt el,hanem folyamatosan jött! 5 órát vajúdtam,és a végén császár lett,mert semmit nem tágultam!
5/24 anonim válasza:
Kiírt napon ment el hajnali fél 4-kor, aludtam! Egyből jöttek a fájások, 14:36-kor született meg a kisfiam!
6/24 anonim válasza:
Kiirt előtt 4 nappal. Otthon aludtam, hajnali fél 4 körül kezdett folyni a magzatvíz. Délután negyed 4-re született meg a kisfiam.
7/24 anonim válasza:
nekem nem folyt el pedig már 4 cm-re ki voltam tágulva:) a szülőszobába voltam bent egyszer nyomnom kellett és kirobbant.még utána 3 nyomás és kint volt a lányom
8/24 anonim válasza:
Nekem a kiirt nap előtti napon, ébredezés közben , kb 8-kor pukkant egy nagyot és kifolyt. Hivtuk a mentőket, addig letusoltam, de egy jó nagy törölközőt tettem a lábamközé,mert szivárgott.
12:42-kor császárral lett meg a lányom, mert még nem helyezkedett a szülőcsatornába és 36 évesen az első babám.
Most 14 hónapos és imádjuk egymást!
9/24 anonim válasza:
38. hetben jartam este internet elott ultem a ferjem meg epp a repterre ment a vengedekert (20 perces ut) mikor felalltam es elfolyt a magzatvizem. Megvartam a ferjem es bementunk a korhazba,2 nap mulva megszuletett a kisfiam termeszetes uton.
10/24 anonim válasza:
Én a kórházban voltam, befektettek előbb, mert magas volt a vérnyomásom.Mentem volna éjjel pisilni és ahogy felálltam elfolyt. 38. héten történt. Rá 11 órára lett meg a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!